Årsaker til en Slipping Transmission

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Et vanlig kjøretøy mekanisk problem er en slipping, eller feil engasjerende, automatgir. En slipping overføring oppstår når en transmisjonens girsystemer som ikke klarer å engasjere eller synkronisere riktig. Dette reduserer evnen til å kjøre bilen og kan føre til for tidlig automatgir fiasko hvis ikke korrigert raskt betydelig.

Automatisk Lav Transmission Fluid nivå

En av de vanligste årsakene til en forsinkede overføring er en lav automatgir væskenivået. Automatisk overføring væske er ansvarlig for å gi den hydrauliske eller væske, tvinge nødvendig for å drive den interne driften av en automatisk girkasse. En lav overføring væske nivå reduserer det hydrauliske trykket nødvendig å riktig skifte og betjene de automatiske overføringen utstyr sett, som rutinemessig kan føre til at overføring tannhjul til å skli ut av sted eller skifte uberegnelig.

Dirty Overføring Filter

En skitten og / eller tett automatgir filter kan hindre den normale flyten av automatgir væske gjennom en automatisk girkasse og føre til at overføringen til å gli. Tilstrekkelig, uhindret overføring fluidstrøm som er nødvendig for optimal drift og funksjon av en automatisk girkasse, herunder funksjon av overføringsbånd og tannhjul, to transmisjonsdeler som rutinemessig forårsaker overføring glidning.

Slitte Transmission Bands

Automatgir bruker en rekke små, gummiert overførings band å synkronisere overføring utstyr drift. Disse gummi band er laget for å vikle rundt hver enkelt overføring utstyr og synkronisere bevegelsene mellom hvert gir settet. Den automatiske overføring væske gir væsken makt for å skifte tannhjul; overføringsbånd anker hver utstyr satt sammen og la den skiftende tannhjul til å arbeide i samklang. Slitte eller ødelagte overførings band kan tillate slakk å utvikle rundt overføring tannhjul, en tilstand som kan føre til at overføring tannhjul til å skli ut av sted.

Feil Torque Converter Handling

Automatgir bruker en spesiell pumpe som kalles en momentomformer for å pumpe og trykk automatgir væske gjennom hele automatgir system. En momentomformer er nødvendig for i tilstrekkelig grad å trykksette overføring væske for å tilveiebringe skyve tiltak som kreves for å forskyve overføring tannhjul og for å opprettholde overføring drift. En defekt eller defekt momentomformer alvor hindrer automatgir væske trykksetting og kan føre til en overføring til å skli ved å tillate overføring tannhjul å skli ut av sted eller drive uberegnelig.

Mistilpasset Transmission Bands

For en automatisk girkasse å skifte riktig og fungere innenfor normale grenser, må dets overføringsbånd justeres til fabrikksspesifikke retningslinjer. Sende band som er for stramt kan føre til for tidlig overføring utstyr slitasje og føre til bandet brudd; overføring band som er for løs kan føre til overføring utstyr glidning og en freewheeling situasjon der en overføring utstyr unnlater å engasjere ordentlig. Løse overføringsbånd redusere den operasjonelle kraften i en automatisk girkasse, og i tillegg til å forårsake en forsinkede overføring, kan føre til en bilens motor til å jobbe hardere for å gjøre opp for den defekte overføringsfunksjonen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.