Atwood G6A-8E Feilsøking

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Atwood G6A-8E er en varmtvannsbereder designet for mobil bruk i bobiler. Flytende propan gass branner den, og den har en vannkapasitet på 6 liter. Brenner tenningen er helt elektronisk, noe som eliminerer en kontinuerlig pilot, og du kan få tilgang til de fleste vannvarmer fungerer gjennom en enkel utenfor dekselet. Varmeapparatet måler 16 inches bred og 12,5 inches høye og veier 25 pounds. Det krever et minimum flytende propan trykk på 11 inches vannsøyle. Standard fabrikkinnstilling for vanntemperaturen er 140 grader Fahrenheit.

Unnlatelse av å Ignite

Kontroller elektronisk tenning sikringen ligger på tennmodulen styret hvis brenneren ikke tenner. Kontroller at kretskortet er ikke kortsluttet til jord før du skifter sikringen.

Skift ut sikringen med en to-amp mini ATO stil sikring. Sjekk for spenning over 14 volt til enheten og sørg for sikring termisk cutoff har ikke smeltet, hvis brenneren fremdeles ikke tenner etter sikring erstatning.

Kontroller elektrodespissen på den elektroniske tenneren for sprekker porselen. Sørge for at avstanden mellom elektrodene på tenneren er 1/8 tomme.

Fjern tenneren brettet og rengjøring av kontaktene i terminalblokken med et blyantviskelær hvis operasjon av tenneren modulkortet er intermitterende.

Undersøke den relative stilling av hovedbrenneren og gassventilen manifolden for å bekrefte at de er på linje med hverandre.

Dårlig drivstoff forbrenning

Observere fargen på brennerflamme for å diagnostisere dårlig forbrenning på grunn av et tilstoppet brennerrøret. Hvis flammen fargen har forandret seg fra blått til gult, skru ut skruen luftespjeldet og skyver luftespjeldet ned brennerrøret for å tillate tilgang til røret.

Kjør en fleksibel stålbørste ned brennerrøret at det blir synlig ved enden av røret for å fjerne hindringer som skyldes edderkopper, gjørme veps og andre insekter fra brennerrøret.

Bytt luft lukkeren i riktig posisjon.

ubehagelig lukt

Flush hydrogensulfid (råtne egg) lukt fra varmeren.

Slå av hovedvanntilførselen, tappes ovnen og installere bunnpluggen. Fjerne trykk-temperaturbegrensningsventil.

Hell en oppløsning av 4 deler eddik og to deler vann i varmeovnen tanken. Syklus varmeapparat ved normal drift fire eller fem ganger med løsningen i tanken.

Tøm tanken og spyl med friskt vann fra en vannslange eller lufttrykk i minst 5 minutter. Sett på tappepluggen og trykk-temperaturbegrensningsventil.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.