Camping steder i nærheten av Las Cruces, New Mexico

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Las Cruces, New Mexico, 225 miles sør for Albuquerque, ble grunnlagt i 1848, året traktaten Guadalupe Hidalgo konvertert området fra meksikanske til amerikansk territorium. I dag er byen kjent for sin øde landskap, ekte meksikansk mat og 350 soldager i året. Andre camping gi besøkende tilgang til en rekke utendørsaktiviteter, blant annet fotturer, sykling og dyreliv.

Vest for sentrum

To camping vest for sentrum av Las Cruces gi enkel tilgang til museer, teatre og restauranter. Sunny Acres RV Park, 2 miles vest for sentrum, og har ekstra brede RV nettsteder med full hookups og kabel-TV. Fasiliteter inkluderer toalett med dusj, vaskerom og trådløst internett. Las Cruces KOA, 6 miles sørvest for sentrum, med panoramautsikt over taggete Organ Mountains bak byen. Parken har telt, RV områder og hytter. Teltplasser er skyggelagt og gresskledd, med vann og elektrisk uttak, eller bare vann. Nettstedene har også brann ringer og griller, med flytende propan bål på utvalgte områder. RV nettsteder har full hookups, trådløst internett og kabel-TV.

South of Downtown

Flere camping sør for sentrum gir enkel tilgang til Las Cruces Railroad Museum, Memorial Stadium, New Mexico Farm and Ranch Heritage Museum, og historiske gamle Mesilla, tidligere tilholdssted for Billy the Kid. Hacienda RV Park, 4 miles sør for sentrum, har nettsteder med full hookups, kabel-TV og trådløst internett. Fasiliteter inkluderer et klubbhus, boblebad og trimrom.
Siesta RV Park, 4 miles sørvest for sentrum, gir enkel tilgang til nærliggende spøkelsesbyer. Nettsteder har full hookups, kabel-TV og trådløst internett. Telt er tilgjengelig. Alle nettsteder har tilgang til toalett, dusj og vaskerom.

Nasjonalparker parker~~POS=HEADCOMP

Mesilla dalen Bosque State Park, 7 miles sørvest for sentrum av Las Cruces på Rio Grande, har naturstier med muligheter for dyrelivet i naturlige omgivelser. Campingplasser har full hookups, benker, griller, og toalettene med toalett og dusj. For telt bobiler, har parken et primitivt område med ingen fasiliteter bortsett hvelv toaletter. Leasburg Dam State Park, 18 miles nordvest for Las Cruces er på Rio Grande, med turstier som fører fra elva til ørkenen høylandet. Parkens Campingplassen har områder for telt, vogner og RVs, med vann og elektriske hookups. En tømmestasjon, toaletter, dusjer og hvelv toaletter er sentralt plassert. Leasburg tilbyr også et primitivt område eksklusivt for telt bobiler. Området er utstyrt med hvelv toaletter, og er innen gangavstand fra en strand, rasteplass og tre løyper.

White Sands National Monument

White Sands National Monument, 60 miles nordøst for Las Cruces nærheten Alamogordo, beskytter verdens største gips sanddyne feltet, og plantene og dyrene som lever der. Den strålende hvite sanddyner dekke 275 square miles av Tularosa Basin. White Sands har 10 primitive campingplasser nås med en 1-mile sti. Nettstedene har ikke vann eller toalett, og bakken branner er ikke tillatt. Nettstedene er først til mølla, først til mølla, med ingen reservasjoner tatt, selv om bobiler må innhente tillatelse i besøkssenteret. Vannbeholdere kan fylles i besøkssenteret.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.