Definisjon av en Pen Drive

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

En minnepinne eller en USB flash-stasjon, er en bærbar data-lagringsenhet. Pen stasjoner har erstattet diskettstasjoner for gammel og har blitt den mest populære data-lagringsenheter blant forbrukerne. Micro, lett og hendig, kan en minnepinne lett bli fraktet fra sted til sted av studenter, fagfolk, akademikere og uavhengige tech konsulenter. For tiden tilgjengelige penn stasjoner med lagringskapasiteter fra 8 GB og 32 GB kan brukes til å lagre grafikk-tunge dokumenter, bilder, musikkfiler og videoklipp.

overføre filer

En minnepinne koblet til en USB-port kan brukes som et grensesnitt for å overføre filer, dokumenter og bilder til en PC. På samme måte kan du velge filer overføres fra en minnepinne til en arbeidsstasjon.

portabilitet

De lette og "mikro" karakteristikk av en minnepinne gjør det mulig å bære den fra sted til sted.

backup Storage

Med de fleste penn stasjoner nå har passordkrypteringsfunksjoner, viktig familie informasjon, kan medisinske poster og bilder sikkerhetskopieres på dem.

Transport av data

Akademikere kan lett transportere store filer og foredrag på en minnepinne og få tilgang til dem hvor som helst. Uavhengige PC-teknikere kan lagre verktøyet verktøy, programmer og filer på en høyhastighets 32 GB minnepinne og flytte fra sted til sted.

salgsfremmende verktøy

Mange bedrifter og virksomheter nå bruker penn stasjoner som effektive verktøy for å fremme salg litteratur og annen markedsføring-kommunikasjon innhold. Disse praktiske penn stasjoner prydet med firmalogoer og visuelle bilder, og kan lett spres på utstillinger, messer og konferanser.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.