Effektene av å spise svinekjøtt

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Svinekjøtt har blitt mye baktalt gjennom årene for å være høy i fett og være dårlig for kroppen. Til en viss grad, disse påstandene er sanne. Her skal vi undersøke dette spekulasjoner videre og komme ned til de virkelige fakta om denne animalsk protein.

typer

Det finnes mange forskjellige versjoner av svinekjøtt som er daglig bjelkene på plater over hele verden. Noen av dem inkluderer bacon, pølse, pølser, skinke, salami, porketta og svinekoteletter. Svinekjøtt kan stekes, bakes, røkt, marinert, grillet og tråklet. Hver type og forberedelse kan ha en annen effekt på kroppen. Den beste form for å få er også det magreste - svinekam.

Betydning

Svinekjøtt er rett opp der med kylling og oksekjøtt fra en popularitet ståsted. Noen talsmenn omtaler den som «den andre hvitt kjøtt." Denne uttalelsen er svært avhengig av preparatet. Fra et helseperspektiv, jo mer fettete det er, jo mindre næringsrik det er.

effekter

Når svinekjøtt spises i store mengder, kan det skape kaos på kroppen. Det har en tendens til å ha mer fett enn biff eller kylling til å begynne med, slik at det er høyere i kalorier. Dernest er det vanligvis lagt smør, olje og salt i utarbeidelsen, og legger enda mer kalorier, fett og natrium. Dette kan føre til høyt blodtrykk, høyt kolesterol, kreft, natrium oppbevaring og hjerteproblemer, og ikke minst vektøkning og fedme.
Men legemet er alltid behov for gode proteinkilder. Når forberedt på riktig måte, kan svinekjøtt være mager og en stor kilde til protein. Det er også høy i jern og B-vitaminer, essensielle for energi og muskel bevaring.

Forebygging / løsning

Som med alle andre mat, vil spise for mye føre til vektøkning. Svinekjøtt er ikke noe unntak, selv om det er den magreste forberedelse er det. Bare fordi det er tilberedt sunt, mange mennesker har en tendens til å spise mer av det. Det ville trolig være klokere å spise 2 skiver bacon i stedet for 3 svinekam smørbrød. Moderasjon er nøkkelen. Begrense svinekjøtt forbruket til to til tre porsjoner i uken anbefales.

Expert Insight

Hvis det er en familiehistorie med hjertesykdom og høyt kolesterol, så å spise svinekjøtt er sannsynligvis ikke så god av en idé. Leger ofte anbefaler å avvenne svinekjøtt ut av kostholdet på grunn av dette. Men det er noen virkelig gode alternativer til svinekjøtt som er laget av soya. Dette gjelder spesielt for bacon, pølse, pølser og kjøttpålegg (se Ressurser nedenfor).


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.