Effekter av High Altitude på Dogs

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Høyde sykdom påvirker ikke alle hunder på samme måte. Noen hunder kan vise noen symptomer, mens andre kan bli syke og har problemer med å puste. Husk da høyde sykdom streik på 8.000 fot eller mer over havet, ligger denne tilstanden bare en bekymring hvis du flyr eller fotturer i store høyder.

Vanlige tegn på høydesyke

Siden ikke alle hunder erfaring høydesyke på samme måte, vil symptomene varierer. Du legger kanskje merke legen din pesende eller siklende overdrevet i store høyder. Han kan bli dehydrert, noe som kan resultere i bleke spill, neseblod og en økt hjertefrekvens.

Noen hunder kan oppleve hevelse i ekstremiteter eller ansikt. Andre kan bli sløv eller oppleve en mangel på koordinering eller tap av balanse.

Flying med hunden din bærer risiko på grunn av høyden. Selv om overvekt området er under trykk, er hunden fortsatt i fare for oksygenmangel og andre komplikasjoner. Dette gjelder spesielt for raser med en flat ansikt, slik som franske bulldoger. The Humane Society anbefaler å unngå flytrafikken med hunder med mindre det er absolutt nødvendig. Hvis du har en liten hund som kan reise i kabinen med deg, er du dekket med mindre hytta mister trykket. Flyselskapene har ulike regler om størrelsen og vekten av kjæledyr som kan reise på hytta, så det er viktig at du finner ut om regelverket på forhånd hvis du planlegger å fly med hunden din.

Behandling av høydesyke

Det finnes ingen spesifikk behandling for høydesyke. Veterinæren vil behandle symptomene, og gi oksygen om nødvendig. Det er også viktig at du få hunden ned til en lavere høyde så snart som mulig dersom du merker noen symptomer eller smerte og jag han til dyrlegen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.