En nybegynners Mål Financial Advisor Asset Management

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Finansielle rådgivere, også referert til som investeringsrådgivere, er fagfolk som gir finansielle og investeringsrådgivning til den generelle investere offentlige. For å bli en økonomisk rådgiver, må du registrere deg med aktuelle myndighetene og demonstrere faglige kvalifikasjoner. En nybegynner i kapitalforvaltningsvirksomheten må utvikle en forretningsplan som setter visse mål i ulike deler av virksomheten. En nybegynner mål ofte definere størrelsen på virksomheten, hvordan å tiltrekke seg kunder, hva slags tjenester å tilby og hvor du får tak teknisk og operasjonell støtte.

Forretnings Scope

Det første målet begynnelsen finansiell rådgiver må stille er for det tiltenkte omfanget av virksomheten, ofte definert av mengden og typen av eiendeler rådgiver vil administrere. Siden avgifter er ofte belastet som en prosentandel av midlene som forvaltes, hjelper portefølje bestemme avgiftene finansiell rådgiver kan lade årlig. Hvis han ikke selge finansielle produkter for provisjon - som krever en egen lisens - forvaltningshonorarer vil være den viktigste overskudd kilde for en nybegynner finansiell rådgiver. Dersom avgiften prosentandelen er 2 prosent og eiendeler forvaltes er $ 5 millioner, ville årlig forvaltningshonorar være $ 100.000. Avhengig av finansiell rådgiver evne til å tiltrekke seg kunder, kan han senke avgiften prosent for å utvide ressursbase, og dermed lading en lavere prosentandel, men på flere eiendeler.

Client Marketing

Etter beslutter på omfanget av eiendeler, kan begynnelsen finansiell rådgiver bruke den til å sette mål for klienten markedsføring. Ved hjelp av den planlagte portefølje, sammen med en gjennomsnittlig konto størrelse, kan den finansielle rådgiver bestemme antall og type klienter han vil være rettet. Den gjennomsnittlige konto størrelse gjenspeiler netto verdi av potensielle kunder som finansiell rådgiver til hensikt å målrette. Det vil si, han vil målrette velstående investorer (som regel de med investeringsmidler, mer enn $ 1 million), beskjedent velstående investorer (med mellom $ 200.000 og $ 1 million til å investere) eller gjennomsnittlig investorer (de som investerer mindre enn $ 200 000)? Ved å målrette et bestemt klientell, kan en nybegynner finansiell rådgiver ansette en enkelt investering rådgivende strategi for å betjene alle kunder.

Advisory service

Basert på kundens behov og en rådgiver faglige evne, kan begynnelsen finansiell rådgiver bestemme hvilke tjenester å tilby. Noen kunder ønsker kanskje en rådgiver til å utarbeide en investeringsplan, men gjøre selve investere selv. Andre kunder kan snu sine eiendeler til rådgiver, men ønsker å ta avgjørelser basert på råd. Atter andre kan snu hele investeringen ansvar for rådgiver. Jo flere tjenester en finansiell rådgiver gir, jo høyere rådgivnings avgifter han kan lade. Imidlertid er en nybegynner finansiell rådgiver bedre å gi grunnleggende investeringsplaner med mulighet for å tilby komplett portefølje ledelse som kundebase vokser.

Operation Support

Finansiell rådgivning kan være enten uavhengig operert eller tilknyttet en kjent merkevare i markedet, som Edward Jones eller Wells Fargo Advisors. Når en finansiell rådgiver driver sin virksomhet under en gjenkjennelig bransje, fordeler han fra back office støtte, teknologi og andre investeringer forskning tjenester som tilbys av affiliating firmaet. Han drar også nytte av firmaets rykte når tiltrekke nye kunder, som kan være en stor fordel for noen bare starter ut. Bli med i en tilknytning programmet ofte betyr å dele fortjenesten med programmets hovedkontoret, men når et klientell er bygget opp, kan rådgiver beslutte å tilby uavhengige tjenester.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.