Er å betale en regning med et kredittkort Ansett en Cash Advance?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Ved hjelp av et kredittkort for å betale regninger kan være praktisk. Når du bruker kredittkortet til å gjøre nytte betalinger, har du en konsolidert faktura som viser alle dine kostnader, og som kan gjøre budsjettering og penger ledelse enklere. Betalinger du gjør i din kraftselskap bør behandles som vanlige avgifter, uten cash advance gebyrer eller renter som påløper.

automatiske betalinger

Mange energiverk, inkludert telefon-leverandører, mobiltelefon selskaper og strømleverandører, lar sine kunder å sette opp automatiske månedlige utbetalinger bruke sine kredittkort. Når disse automatiske månedlige utbetalinger er på plass, blir eventuelle gebyrer automatisk fakturert til kredittkortet, med disse kostnadene vises som vanlige kostnader og ikke kontantuttak.

website Payments

Avhengig av kraftselskap, kan du være i stand til å foreta betalinger ved å logge på kontoen din på selskapets hjemmeside. Du må vanligvis ha ditt kontonummer og annen identifiserende informasjon tilgjengelig for å opprette kontoen, men når kontoen er opprettet kan du bruke den til å lage en engangsbetaling eller sette opp periodiske betalinger måned etter måned. Disse avgiftene skal gå gjennom akkurat som alle andre kostnader, uten kontanter forhånd avgifter eller umiddelbare renter.

Kontakt kredittkortselskapet

Mens alle betalinger du gjør i nettselskapene skal gå gjennom som en vanlig kostnad og ikke en cash forhånd, kan du få direkte bekreftelse fra kredittkortselskapet. Ring gratis nummer på baksiden av kortet ditt og snakke med en kundebehandler. Fortell representanten som verktøyet regninger du har tenkt å betale med kortet ditt, og kontrollere at alle betalinger du gjør ikke vil telle som en cash forhånd. De fleste kredittkortselskaper spille inn sine samtaler, så du bør være i stand til å be om bekreftelse på det du ble fortalt at hvis det oppstår en tvist i fremtiden.

Overvåke dine uttalelser

Sjekk ditt kredittkort uttalelser nøye, spesielt det første du får etter å ha satt opp en automatisk betaling for din strømregning eller betale regningen på nettet. Sjekk kontoutskriften for å sørge for at avgiften går gjennom som en vanlig betaling og ikke som en cash forhånd. Hvis betalingen ble feilaktig satt gjennom som en cash forhånd, ta kontakt med kredittkortselskapet umiddelbart å ha regningen justert og eventuelle fremtidige utbetalinger korrigert.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.