Feilsøking en Cub Cadet Lawn Mower

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Det er noen grunnleggende ting du kan feilsøke hvis Cub Cadet ikke starter, løpe eller klippe riktig. Dette betyr vanligvis en av to ting: ingen gnist fra pluggene, eller ingen drivstoff til motoren. Med noen metodisk arbeid, kan du være i stand til å fastslå nøyaktig hva problemet er med klipperen og fikse det, eller i verste fall vil du utelukke de enkle mulighetene og være sikker på at du ringer i en reparatør vil være verdt din tid.

Du trenger

Skrutrekker

Tennpluggnøkkel

startgass

Bruksanvisning

Kontroller tennpluggen. Åpne panseret på Cub Cadet og finne tennpluggledningen. Tennpluggledningen vil vanligvis ser ut som en stor svart ledning som kan bli funnet på siden av motoren. Trekk tennpluggledningen av tennpluggen. Ta din tennpluggnøkkel, som vil ha en åpning som pent passer over tennpluggen toppen, skyv den inn i selve støpselet og ta av tennpluggen ved å slå den i en mot urviseren.

Sprute litt startgass i tennplugghullet. En ett sekund sprute bør være nok. Sett tennpluggen på igjen med skrunøkkelen, vri den med urviseren. Feste tennpluggledningen ved å skyve enden av ledningen direkte på tennpluggen.

Start klipperen. Hvis motoren går for bare to eller tre sekunder, og deretter slås av, har du et drivstoff flyt problem. Hvis motoren nå går fint, så du hadde en tennplugg problem som nå er løst.

Fjern drivstoffilteret. De vanligste drivstoff flyt problem årsaker er plugget gassledning filtre. Drivstofflinjefilter er plassert i en linje danner gasstanken til forgasseren. Forgasseren er plassert rett under luftfilter boksen, som er stor og svart. Denne er plassert ved siden av motoren som er plassert under panseret av Cub Cadet. Bensinfilter ser ut som en miniatyr plastisk gjennomsiktig fat som er omtrent 3 inches lange og er festet til en svart slange på både for- og baksiden. Fremsiden er den siden som er nærmere til forgasseren, og baksiden er den siden på den andre enden av fronten. Det vil være et par slangeklemmer som holder på drivstoffilteret, og du trenger din skrutrekker for å fjerne disse klemmer. Finn sporet på klemmen som holder drivstoffilteret på. Dette vil være der du sette din skrutrekker inn; plassere den inn i sporet på forsiden klemme og vri mot klokken for å fjerne. Gjenta denne prosedyren på motsatt side.

Bytt bensinfilter. Gå til din nærmeste plen og hage butikken, gi en ansatt serienummeret på Cub Cadet, og han vil gi deg riktig drivstoff filter for å erstatte det. Sett det nye drivstoffilteret i stedet for den gamle og klemme det på plass.

Start motoren. Hvis det begynner, så tett drivstoffslangen var problemet. Hvis den ikke gjør det, så du må kanskje bytte tennpluggen. Du vil fjerne den gamle tennpluggen som du gjorde da du sprutet i startgass, men deretter erstatte den med en ny. Den beste måten å få en ny tennplugg er å fjerne den gamle og ta det med til butikken med deg, så kjøpe en matchende plugg.

Erstatte en tennplugg om nødvendig. Den vanligste årsak til elektriske problemer er en dårlig tennplugg. Igjen, med serienummeret på din Cub Cadet, gå til din nærmeste plen og hage butikk, og få riktig tennpluggen. Installer det ved å fjerne den gamle tennpluggen akkurat som du gjorde tidligere, så erstatte den med en ny en i stedet for bare å sette den gamle tilbake på plass.

Løse eventuelle skjæreproblemer. Hvis klipperen ikke klipper, sjekk beltene under. De bør være fri bevegelse og i stand til å slå hånd makt om nødvendig. Hvis de ikke er fri bevegelse, teste hvert blad individuelt. Sørge for at nøkkelen er ute av tenningen, nå under gressklipperen og ta fatt hvert blad. Forsøk å spinne dem en etter en. Hvis en av knivene ikke spinner, peiling på spolen er dårlig og må byttes ut. Det kan ikke gjøres hjemme og trenger å bli tatt inn til en plen og hage butikken.

Hint

Hvis hvert blad i sin tur spinner når du tester kutte problemer, vil hoved klippingen beltet må skiftes. Hele klippeaggregatet må droppes, og selv om dette kan gjøres hjemme, bør en dyktig fagperson bli kalt inn for å gjøre jobben.

Pass alltid på at gressklipperen har ingen kilde for strøm mens du arbeider på innmaten.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.