Forventet levealder for en garasjeportåpner

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Som enhver mekanisk innretning, garasjeportåpnere slitasje over tid og nå et punkt når de ikke lenger fungerer. Ved å forstå forventet levealder for hjemme komponenter, eieren kan budsjettere for utskiftninger og reparasjoner på riktig måte. Forventet levealder er et estimat av fungerende levetid på noen spesiell garasje døråpner, basert på kvaliteten av enheten og dens bruk.

Forventet levealder

Den gjennomsnittlige levealder for en garasje døråpner er 10 år, ifølge forskning publisert av Utah State University. Fra 2011 utskiftingskostnader gjennomsnitt ca $ 400, avhengig av kvalitet og kapasitet. Gjennomsnittlig levealder er basert på en forskriftsmessig installert garasjeportåpner med en tilstrekkelig kapasitet til å håndtere døren.

Lignende Hjem Components

Garasjeportåpnere falle i samme levealder kategori som varmtvannsberedere, toalett mekanismer og søppel salg. For et hus kan dette bety utgifter på mer enn $ 1500 om et tiår etter at hjemmet er konstruert. Med unntak av maling og sump pumper, er portåpneren en av de korteste varig komponenter i hjemmet.

The Garage Door

Som varer fra 20 til 50 år, vil garasjeporten overleve portåpneren etter tiår. Tegninger av garasje døren og åpner er standard, så erstatter døråpneren skal ikke kreve store endringer.

Vedlikehold

Rutinemessig vedlikehold omfatter smøre bevegelige deler som kjeder og justering av kjedespenningen. Sikkerhetshensyn er også en del av garasje døråpner vedlikehold. Kontroller at de elektriske øynene som er montert på bunnen av døren fungerer og føre til at døren kan reverseres og åpne hvis noe passerer gjennom døråpningen. Portåpneren bør også snu og åpne hvis døren slår noe under den nedadgående bevegelse av stengetid.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.