Gjennomsnittlig lønn for en gjest Star på et TV-show

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Guest-stjernegalleri på et TV-show er en mulighet for en skuespiller å bygge sin CV. Hva en gjesteopptreden er betalt avhenger av hvilken fagforening styrer showet. American Federation of Television and Radio Artists og Screen Actors Guild er fagforeningene som setter utøveren priser for TV-programmer. Produsenter er mer og mer motstandsdyktig mot betalende gjest stjernegalleri skuespillere mer enn union skala. Skuespillere hvis arbeid er godt anerkjent i bransjen og / eller som har en kraftig agent, men kan være i stand til å forhandle frem en høyere rente.

Gjest stjerne Rolle Definert

En gjest stjerne i en serie er et tegn integrert i historien i en episode. Gjeste stjerner vanligvis får top-of-showet fakturering, noe som betyr at navnene deres vises under åpningen studiepoeng av programmet. For eksempel, i en "Hawaii Five-O" episode om et drap og coverup, viktige mistenkte som er underlagt intervju med detektiver og / eller som vises i retten er episode gjeste stjerner. Gjeste stjerner kan være hittil ukjent for fjernsyn. Ofte, men de er godt kjent innen TV, film eller New York teatermiljøet. Episodisk TV er typisk produsert på en fem-dagers planen, så gjestestjerner generelt arbeid i minst fem dager, inkludert skyting og øving. Skyting kan være i et studio eller på location. Kostymer, sminke, måltider og pauser er gitt i henhold til union regler.

AFTRA Network

For dramatiske programmering (som, paradoksalt nok, inkluderer sitcoms) fra november 2010 til 2011, er det AFTRA dagrate $ 1072, og bringer de fem-dagers gjesteopptreden kontrakt totale til $ 5360. For viser av 61 til 90 minutter, satsen per dag er $ 1308. Viser som kjører 91 til 120 minutter betale $ 1578 per dag.

For dagtid såper, kalt "dramatiske føljetong" av unionen, prisene skew nedover. En times nettverk såpe betaler $ 913 per dag. Hvis programmet er lengre enn en time, er dagraten $ 1163. Hvis en skuespiller er kalt til å jobbe en ekstra dag, vil han bli betalt $ 345 for å arbeide for 59 minutter eller mindre. Ellers vil hastigheten være $ 460 per time.

SAG Network

SAG sats tidsplan er litt enklere. En gjest stjerners regnes som en "stor rolle" utøver. For en halv time show, som i juli 2011, er satsen $ 4538, som representerer fem ganger vanlig dag renten med 10 prosent overskudd slik at skuespilleren kan betale sin agent honorar. En hourlong showet betaler $ 7260.

Nondramatic Programming

Nondramatic programmering, hvilken kategori går skalaen fra "Survivor" til "Good Morning America" ​​kan være produsert under en AFTRA kontrakt. Disse viser ikke inkluderer gjestestjerner, men de presentere gjester. En engangs opptreden på en hourlong AFTRA show i denne kategorien betaler $ 1031. Hvis showet går to timer, vil du få $ 1571. Mange nondramatic viser er ikke produsert under fagforeningsavtaler.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.