Gulv Ideer for Betong

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Betong gulv kan være en fin måte å skape en allsidig etasje, men med en dekorativ touch. Enten du bruker eksisterende betong eller starte med en ny etasje, er det flere måter å gjøre betonggulv vakker og langvarig. Bruk av betonggulv i ditt hjem er rimeligere enn å dekke den med teppe, tre eller laminatgulv.

Maleri

Når betongen støpes er det en matt grå farge. Dette går ikke med innredningen i de fleste hjem, men fargen kan endres enkelt. Du kan male eller flekker på betonggulvet for å legge til farge og varme til rommet.

Gulvet bør være ren og fri for smuss og rusk før maling. Bruke maskeringstape langs bunnen av veggene for å beskytte dem fra malingen. Male gulvene i alle farger du liker. Flere tynne lag skal brukes for den beste dekning. Når du maler betonggulv, bruke maskeringstape til å lage design på gulvet. Paint en farget sti nedover hoved gå veien område i rommet, male den ene halvdelen av rommet mørkt og den andre halvparten lys eller maling rundt møbler for å skape permanente "tepper" i rommet.

Beising et betonggulv er annerledes enn maleri. Farging er faktisk en fargeprosess som fører til en kjemisk reaksjon med betongen og skaper et marmorert eller spraglet utseende på gulvet.

En beskyttende belegg av fugemasse er nødvendig for både malt og farget betonggulv.

Kutting og Stempling

Saw Skjæring er en flott måte å legge til en personlig touch til gulv. Betong kan kuttes med en profesjonell til å lage en tegning, design eller visst mønster i eksisterende gulv.

Våt betong kan være stemplet for å lage mønstre og deretter farget for å fullføre utseendet. Dette kan skape utseendet av marmor, murstein, stein eller diverse andre mønstre. Hvis du har eksisterende betonggulv, men vil ha dem stemplet, kan en entreprenør legge et tynt lag med ny betong, stemple gulvet og deretter la det tørke. Du får en ny etasje for en brøkdel av prisen av andre typer gulvbelegg.

overlay

Liggende eksisterende betonggulv kan lage et helt nytt gulv. Fagfolk bruker en polymer harpiks for å legge til det eksisterende gulvet. Dette kan formes, og formes til mange forskjellige former og utførelser. Overliggende betong kan gi gulvet en tekstur eller 3-d utseende. Overlegg gulv kan se ut som polert marmor eller strukturert stein med mange andre alternativer.

Sand, sement og andre additiver kan tilsettes til polymerene for å skape en mer holdbar, komfortabel og vedlikeholdsfritt gulv.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.