Honda American Classic 750 Specs

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

The American Classic Edition 750 er en spesialutgave Honda Shadow motorsykkel introdusert i 1995 og tilbød til 2003. Dens litt modifisert motor, høyere eksos, og retro-stil utvendig hjelp skille det fra resten av Hondas Shadow motorsykkel modeller, og det ble rettet mot forbrukere som var på utkikk etter en Harley-Davidson alternativ. Unikt for denne modellen, er American Classic Edition produsert av Honda helt i USA.

motor~~POS=TRUNC

Slå den ACE er en 745 cc to-sylindret V-twin motoren i stand til å ta ryttere opp til en hastighet på 120 km / h. Motoren genererer 75 hk og 48 fot-pounds dreiemoment. Det er i stand til å oppnå et gjennomsnittlig forbruk på 45 mpg. Den er også utstyrt med tre ventiler per sylinder og to tennplugger for innsprøytning. Sykkelens motoren er koblet til en bred-ratio femtrinns manuell girkasse.

Fjæring og bremser

På forsiden av sykkelen er en 41 mm gaffel slik at for 140 mm av generelle reise. Den bakre Suspensjonen består av fem-veis justerbar dobbel støt med en maksimal reise på 90 mm. Bremsekraft er tilveiebragt av en fremre 296-mm enkeltskivebremse med en mekanisk trommelbrems på baksiden. Fabrikk utstyrt dekkene er dimensjonert 120/90/17 foran og 170/80/15 bak.

Styling og funksjoner

Som en konkurrent til Harley-Davidson stil cruiser motorsykler, American Classic Edition har full foran og bak fendere, krom og en lav setehøyde på 27,6 inches. For ytterligere å bidra til kryss stil og har også krom to forskjøvne eksosrør, en krom-dekket gasstank og forkrommede støtdeksler.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.