Hva er årsaken til gulvbjelker å Sprekk?

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Gulvbjelker støtte enorm vekt fra undergulv, gulvbelegg, møbler, hvitevarer og mennesker. Normalt gulvbjelker støtte denne vekten uten problemer, men noen ganger stress overbelastning svake steder i bjelkene og får dem til å sprekke og delt. Symptomer på en sprukket bjelke inkluderer sagging gulv, sprekker i vegger og stikker dører.

bjelke~~POS=TRUNC Failure

En bjelke kan sprekke fordi den bærer en uforholdsmessig mye vekt. For eksempel, hvis det var høyere enn omkringliggende bjelkelag, en spesiell bjelke ville være bærer mer vekt enn beregnet. En dyp hakk kutt i en bjelke for installasjon av elektriske og våtromsinnredning eller en dyp hakk for å gjøre en bjelke plass på karmen plate både skape et svakt punkt som kan splitte under en tung belastning.

Vann og insekter

Mugg, mugg, sopp, råte og andre vannskader kan svekke en gulvbjelkene og få den til å sprekke. Wood-kjedelig insekter som snekker maur, pulver legg biller og termitter kan hule ut en bjelke og få den til å mislykkes. Bjelke Styret selv kan inneholde sappy tre, kvister og andre defekter som skaper et svakt punkt som kan sprekke eller delt under stress. Eldre boliger kan ha hatt bjelkene for lang eller plassert for langt fra hverandre for belastningen blir gjennomført, forårsaker en overbelastet bjelke å ​​knekke.

bjelke~~POS=TRUNC Repair

Hvis du har tilgang til en sprukket bjelke gjennom kjelleren, kan du reparere det selv. Først fjerne ledninger, avløp og andre hindringer. Hvis den gamle bjelken ble hakk for ledninger eller rør og det brøt på tann punktet, bør du enten flytte ledninger eller rør ut av veien eller ta kontakt med en byggherre om innskjæring reparasjon bjelke. Skaff en ny bjelke samme høyde som eksisterende bjelke. Tack et 4-by-4 midlertidig støtte bjelke tvers under brutt bjelke og utvide den til en lyd nabo bjelke for stabilitet.

gi støtte

Den midlertidige bærebjelken i seg selv bør holdes opp med en vertikal bjelke på toppen av en hydraulisk jekk. Jekk opp ødelagte bjelke ca 1/8 tommers per dag frem til den ødelagte bjelken er nivå igjen. Sett din reparasjon bjelke langs den gamle, noe som gjør at den strekker seg minst 3 fot på begge sider av problemområdet. Påfør en sjenerøs perle av bygging lim den gamle bjelke, passer reparasjonen bjelke til den ødelagte området og sikre den med spiker, lag skruer eller bolter. Bruk 16D spiker eller 3/8-by-3-tommers lag skruer, satt i en vertikal linje med tre hver 16 inches. Vent 24 timer og fjerne de midlertidige støtter.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.