Hva er årsakene til Sprekker i granitt?

Admin 3 Views 0 comments
Advertisement

Granitt benkeplater er installert i flere boliger i dag enn noen gang før. Mens disse stein tellere er ekstremt holdbare og kan vare i mange år, det er tider når overflaten kan utvikle sprekker. Mens noen av disse sprekkene er naturlig og en del av steinen, andre er forårsaket av bruk eller slitasje på steinen. Lær hvordan du kan beskytte din granitt fra sprekker og unngå årsakene.

naturlige Sprekker

Granitt er et naturlig stein produkt, brytes i store blokker som ekstraheres fra under jordskorpen. Selv om hver type av granitt er forskjellig i mineral makeup og sammensetning, de fleste granitt er vulkanske bergarter laget av glimmer, feltspat og silika. Av og til, under dannelsesprosessen av steinen, naturlige svake punkter eller sprekker oppstå i steinen. Poleringen av overflaten av steinen typisk masker eller skjuler disse sprekker fra øyet. Ved vanlig bruk og slitasje, kan en sprekk åpne bredere, å bli en stor og tydelig sprekk i overflaten av steinen.

Hot Pots

Granitt er naturlig motstandsdyktig mot varme, etter å ha blitt dannet gjennom varme tusenvis av år siden. Konstant eksponering for varme over et lengre tidsrom kan knekke en granitt plate, men. Det gjentatt eksponering til en hot pot fjernet fra ovnen og plassert direkte på overflaten av granitt kan gradvis svekke steinen, forårsaker en sprekk dannes. Dersom granitt er spesielt kaldt ved tidspunktet for varmepåvirkning og temperaturforskjellen er stor, kan den granitt sprekke spontant i tillegg.

Bruk over tid

Ekstremt gamle granitt benkeplater som har hatt sine overflater slitt bort av konstant håndtering og bruk kan svekke og sprekke over tid. Likeledes, tunge gjenstander, som for eksempel støpejern potter falt med nok kraft på steinen, kan føre til granitt å sprekke. Granitt er på sitt svakeste under transport. Når den er installert, til skap og kryssfiner underlaget hjelp beskytte den. Når steinen bæres, transporteres eller lagres, kan det utvikle sprekker fra å ligge flatt uten skikkelig støtte under den. Av denne grunn, alltid bære granitt og lagre den oppreist før installasjonen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.