Hva er de oppgaver en kirke førstedame?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

En kirke førstedame er vanlig senior pastor kone. En autoritetsposisjon som dette krever første dame til å utføre en rekke oppgaver. De fleste av de plikter og ansvar er over områder i kirken som angår kvinner i menigheten.

Brukerstøtte

Det viktigste plikt til kirkens første dame støtter pastor. Den støtten hun gir inneholder følgende prestens instruksjoner, åpent enige med sine beslutninger og oppmuntre til pastoren. Bibelen instruerer første dame til å underkaste seg sin mann i alle beslutninger. Sammen med støtte sin mann, må den første damen av kirken foreta seg med ærbødighet i hennes oppførsel.

Lære bort

Den første damen i kirken er ansvarlig for undervisning damene i menigheten alle aspekter av kirkens liv og oppførsel. Dette inkluderer undervisning klasser i ekteskap, gjennomføring av en enkelt kvinne, spiritualitet av en kvinne i kirken og andre områder av interesse for kvinner i menigheten. Alle klasser undervises til kvinner i kirken krever den første dame til å godkjenne og føre tilsyn med deres undervisning.

Lede

En plikt til kirkens første damen leder de andre kvinner i menigheten ved eksempel. En førstedame opptrer i henhold til Guds ord og skildrer denne atferden for at andre kvinner til å etterligne. Utfordrende den kvinnelige sognebarn til å forbedre sin egen åndelighet samt oppførsel mot andre er en plikt for den første damen.

Råd

Den første damen i kirken råder kvinnene i private møter og må instruere disse kvinnene i Guds ord. Bibelsk veiledning innebærer undervisning gjennom hva Bibelen sier om atferd, oppførsel og handlinger. Hver første dame må vite Guds ord for å riktig råd de kvinnelige sognebarn.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.