Hva er fordelene med Ash gourd?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

"Benincasa hispida", eller aske gourd, er en del av Cucurbitaceae familien sammen med meloner, gresskar og squash. Ash gourds er runde eller avlange, grønn, og dekket av et tykt, hvitt, voksaktig belegg med stritt hår. En aske gourd kan kalles en voks gourd, kinesisk vannmelon, hvit gourd, hvit gresskar, talg gresskaret og vinter melon. Den vokser i fuktige, tropiske og subtropiske klima og brukes som en matkilde i India og Kina. Aske gourd spiller også en viktig rolle i ayurvedisk medisin, en gammel hinduistisk vitenskap.

Ash gourd Rind

Den tykke, grønne skall av aske gourd inneholder kjemikalier som gjør det til et vanndrivende, noe som gjør at kroppen til å skylle ut overflødig giftstoffer gjennom økt urinmengde. Etter å ha fjernet den ytre belegg, kan skallet bli hakket, kokt og spist eller brygget til en te for å behandle urinveisinfeksjoner, lavere blodtrykk og lette alle typer ødem. Aske fra gresskaret er svor lindrer og helbreder sår på huden.

Ash gourd frø

Ash gresskar frø bekjempe bronkial irritasjon og lindre hoste når det spises. Frøene inneholder blodstillende egenskaper som reduserer feber og har anabole egenskaper som stimulerer nytt vev vekst. Kok frø og skall av en aske gourd i kokosolje og deretter bruke anstrengt væsken til hodebunnen for å behandle flass og fremme hårvekst. Drikker aske gourd frø decoctions kan hjelpe utvise innvollsparasitter som bendelorm. Decoct frøene ved å legge dem til kokende vann og la dem bratt i 30 til 45 minutter før strai og drikker væsken.

Ash gourd Flesh

Ash gourd kjøtt inneholder mest vann, og kan slukke tørsten og avkjøle kroppen når forbrukes. Kjøttet stimulerer avføring å lette forstoppelse. Å behandle anemi eller legge vekt på kroppen, kan asken gourd kjød bli kokt og søtet med sukker. Denne retten tykner også sæd når forbrukes.

Ash gourd juice

Ash gourd juice kan tas i kombinasjon med like deler vann for å berolige magesår. Drikk aske gourd juice tidlig om morgenen, og ikke forbruke noe mat i tre timer. Saften fungerer også som et antacid og gjenoppretter legemet til dets riktige pH-nivå, og det kan fungere som en blod koaguleringsmiddel når det blandes med limejuice og forbrukes. I tillegg aske gourd juice beskytter tennene og tannkjøttet når det behandles som et munnvann, noe som hjelper til å avlaste blødende tannkjøtt når oppløsningen swished rundt i munnen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.