Hva er forskjellen mellom Refinansiering & gjeld konsolidering?

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Mange forveksler refinansiering med gjeld konsolidering. Noe av denne forvirringen kommer fra det faktum at folk vil refinansiere sine hjem og gjøre en gjeld konsolidering samtidig. Forstå forskjellen og fordeler og ulemper med hver vil hjelpe deg å velge det rette valget for din situasjon.

refinansiering

Når refinansiering av lån, endrer person vilkårene for lånet. Mange velger å refinansiere for å låse i lavere renter og kan velge en kortere periode eller mindre utbetalinger. Refinansiere vil lønne seg det opprinnelige lånet helt, og du vil motta en ny betalingsplan og betalingsbeløp. Fordelen med refinansiering er mulighet for å spare penger på renter og ved å forkorte varigheten av lånet. Hvis du forlenge lånet, kan du betale mer i renter, fordi du skal betale på lånet for en lengre periode. Mange vil refinansiere sine hjem når de finner en bedre rente.

gjeld konsolidering

Gjeld konsolidering er når du tar opp et lån for å betale av flere lån og konsolidere den månedlige lån i én betaling. Noen mennesker vil gjøre dette ved å ta ut en andre boliglån på deres hjem og ta ut egenkapital de har bygget opp. Dette vil binde gjelden til huset deres og sette den i fare hvis de skulle misligholde lånet. Et annet alternativ er å ta ut en signatur lån eller usikret lån, for å konsolidere gjeld. Selv om renten kan være litt høyere, betyr det redusere risikoen for å miste hjemmet.

Gjeld konsolidering med en Refinance

Ofte når folk velger å refinansiere sine første boliglån på grunn av gode priser, vil de ta et større beløp enn hva de fortsatt skylder, og bruke den til å betale annen gjeld. Dette gjør det mulig å konsolidere og refinansiere samtidig. Den største ulempen med dette er at du er i bevegelse usikret gjeld, for eksempel kredittkort, til sikret gjeld. Dette betyr at du garanterer at du vil betale den av med ditt hjem. Hvis du har mistet jobben eller ikke var i stand til å jobbe og ikke kunne betale hele beløpet, kan du miste ditt hjem. Men hvis boliglån er atskilt fra annen gjeld, kan du velge ikke å betale annen gjeld for å holde ditt hjem.

Velge mellom refinansiering og konsolidering

Refinansiering ditt hjem til en lavere fast rente kan du spare penger på boliglån. Det kan også hjelpe deg å betale din hjem raskere. Konsolidering kan gjøre det enklere å administrere dine månedlige innbetalinger og lås i et sett renten, som vanligvis er lavere enn ditt kredittkort. Hvis du vurderer å gjøre begge deler, kan du prøve å holde konsolidering atskilt fra hjemmet ditt. Unngå å gjøre en konsolidering som vil knytte gjeld til hjemmet ditt, siden det kan sette ditt hjem i fare.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.