Hva er forskjellene mellom en sparkel og en gips Tape Knife?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Kitt kniver og gips taping kniver både har håndtak og flate blader, og mens du kan noen ganger bruke dem for lignende oppgaver, kan du ikke alltid erstatte en for den andre. Kitt kniver, så kalt fordi de lar deg spre kitt til depresjoner uten å bruke fingrene, er mindre enn gips taping kniver. Taping kniver, avhengig av deres størrelse, har ulike formål, men begge typer kniver kan du spare tid og arbeidskraft.

putty Kniver

Kitt kniver er vanligvis lette, med bladbredder som varierer fra 1,5 inches opp til 4 inches. Håndtakene er korte, om en palme bredde, noe som gjør kniven enkel å forstå og kontroll på trange steder. Sparkel bladene kan være stiv med en skrå kant for skraping eller litt fleksibel for å spre kitt eller sparkel. Kitt kniver med metall og kniver i rustfritt stål har en fast plass i verktøykassen og verksted. Men for rask jobber, kan du kjøpe billig, disponibel plast kitt kniver.

Tørrvegg Taping Knives

Gips taping kniver er verktøy av handelen for gips entreprenører, som vanligvis har minst et halvt dusin av disse glattelignende kniver for å påføre og jevne sparkelmasse. En 6-tommers gips kniv er nyttig for øste opp våt sparkelmasse og glatter den inn i skjøtene mellom gipsplater. De større kniver er reservert for uttoning våt sammensatte ut over et større område, noe som gjør sømmene mindre synlig etter endt og male veggen. Standard bredder på gips taping kniver starter på 6 inches og kjøre opp til 14 inches.

skraping

Begge kitt kniver og gips taping kniver er verdifull for skraping. Stive kitt knivblad, spesielt skrå kniver, glir lett under løs og avskallet maling, skraping det bort fra ytterkledning, veranda rails og terrassebord før ommaling. Gips blader er nyttig for skraping biter av tørket sparkelmasse fra tapet vegger eller for å fjerne gammel tapet.

på Walls

Gips taping kniver brukes nesten utelukkende på veggene under mudding prosessen. Ved reparasjon og retaping små områder, derimot, for eksempel en smal stripe av vegg mellom karm og hjørnet av et rom, kan en gips-taping kniv være for bred. I begrensede plasser som dette, kitt kniver komme til unnsetning, avrettingsmasse, fylle sprekker og skrape bort tynne strimler av tapet.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.