Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke kan få Home Insurance?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Huseiere uten forsikring kan miste alt hvis deres hjem blir skadet eller ødelagt på grunn av hærverk eller vær. Huseiere lever i et område som presenterer for mye av en risiko for en forsikringsgiver å dekke slik at de ikke kan få en politikk uavhengig av pris. Den amerikanske regjeringen utviklet Fair Tilgang til forsikring Krav (FAIR) planer i 1960 for å gi forsikring til huseiere som ikke kan få forsikring, og noen stater tilby spesielle forsikring bassenger å dekke skader fra stormer.

betraktninger

Boligeiere kan ikke alltid kvalifisere for forsikring på grunn av dårlig kreditt, sted eller hjemme tilstand. Ifølge Texas FAIR Plan Association, er rettferdige planer betraktet som en siste utvei for huseiere forsikring og koster mer enn tradisjonelle politikk. Enkelte stater administrere disse forsikrings bassenger, og huseiere kjøpe planen gjennom en godkjent privat forsikringsselskap. Ifølge Insurance Information Institute, 32 stater har for tiden FAIR planer som av mars 2011.

valgbarhet

For å kvalifisere for en FAIR plan, beboerne må søke til et variabelt antall forsikringsselskaper og motta en avvisning varsel, avhengig av staten. The Texas FAIR plan krever huseiere å ha minst to forsikringsselskaper slå dem ned før de kan søke om dekning. FAIR planer bare gjelde for eierbenyttet eiendom, så andre boliger og investeringseiendommer kvalifiserer ikke.

Dekning

Fra mars 2011 kan huseiere få dekning opp til $ 1 million i hjem verdi og ansvarsforsikring opp til $ 300 000 gjennom en FAIR plan. Denne dekningen gir beskyttelse mot brann, lynnedslag, storm, eksplosjon, fly, hærverk, orkan og opprør skade, ifølge Texas FAIR Plan Association.

utelukkelser

State Fair planer vil ikke forsikre dømt eiendommer eller eiendom med betydelig skade. Personer som har en dom for forsikringssvindel eller brannstiftelse kan ikke kvalifisere seg. Næringseiendommer kvalifiserer ikke for statlige huseiere forsikring. En forsikringsgiver kan nekte dekning gjennom et statlig FAIR plan dersom personen har overdreven betalt krav i et kort tidsperspektiv eller har ansvar risiko på eiendommen som farlige dyr, et svømmebasseng eller en utsatt trampoline.

windstorm

Beboere som bor i kystnære områder kan ha huseiere forsikringer som dekker tyveri, hærverk og brannskader, men de kan ikke skaffe forsikring mot orkaner og stormer. Per mars 2011, Strand og stormen Planer i Alabama, Florida, Mississippi, North Carolina, New York, South Carolina og Texas tilbyr dekning mot vind og hagl skade når huseiere ikke kan få slik forsikring på egen hånd. For å kvalifisere under New York Kyst Market Assistance Program, huseiere må ha blitt avvist fra minst tre private forsikringsselskaper før søknad om dekning.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.