Hvilken informasjon er inkludert på bedrifts Seal?

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

En bedrifts segl fungerer som juridisk mark av et aksjeselskap. Aksjeselskap offisielle mark may være preget på papir, konvolutter og andre juridiske dokumenter for å tjene som bevis på selskapets juridiske eksistens.

Navn

En selskapets corporate segl viser fulle juridiske navnet på bedriften. Dette gjør det enklere for leverandører og andre interesserte til å skille et selskap fra en annen virksomhet. Siden selskapets bedrifts segl identifiserer virksomheten, kan det fungere som en signatur på virksomhetens juridiske dokumenter. En selskapets corporate segl har ordene "corporate segl" på den.

Stat

Selskapets delstaten innlemmelse er identifisert på bedriftens segl.

Dato

Datoen at selskapet ble offisielt innlemmet må være på bedriftens segl. Å ha stiftelsesdato som er angitt på bedrifts forseglingen gjør det enklere for interesserte å bekrefte legitimiteten av aksjeselskap. Stater som California krever en bedrifts segl å inneholde måned, dag og år for innlemmelse.

betraktninger

Bruk av en bedrifts segl er ikke et krav, men det kan legitimere selskapets aksjebrev. Avhengig av banken, bruker et aksjeselskap sin corporate segl å åpne en konto og for å registrere bankdokumenter.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.