Hvor å Endre Amp Tubes

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Forsterkeren må med jevne mellomrom for å ha rørene endret. Hvis du hører volumet begynner å slippe, så er det definitivt på tide å skifte rørene Hvis du begynner å blåse sikringer, det er et tegn på at røret er på vei ut. Lytt etter microphony, en lav rumling, som et tegn på at du trenger å endre amp rør.

Du trenger

nye rør

Klut eller hansker

Digital multimeter hvis du skjevhet det selv

Bruksanvisning

  • 1

Finn ut om du har en selvspenn amp. Det finnes to typer av forsterkere. Marshall og Fenders har å være forutinntatt, mens andre er selvvekting, noe som betyr at de er en hybrid av transistorer og rør. Hvis forsterkeren er ikke selvvekting, må du skjevhet når du har endret amp rør.

2

Avgjør om du ønsker å endre preamp rørene samtidig. Mange ganger, er det en god idé å endre preamp rør når du endrer amp rør. Dette unngår en annen potensiell kilde til nedetid.

3

La amp avkjøles før du gjør noe. Pass på at du slår av og koble forsterkeren før du fjerner rørene.

4

Trekk røret opp for å fjerne den. Røret passer inn i kontakten med små pinner, som holder det sikkert. Når du fjerner røret, se etter brennmerker til kontakten. Hvis du ser brennmerker, ta det med til en profesjonell for service.

5

Bruk tall og symboler på røret for å finne erstatninger. Bruk samme merke for alle rørene og ikke blande dem. Endre dem alle på en gang. Hvis du ikke gjør det, de eldre rør trekke strøm fra de nye rørene og blåse dem ut raskere.

6

Sett røret inn i kontakten. Slå den til du finner hullene for pinnene å gå i, og deretter presse ned.

7

Ta amp til en kvalifisert tech å være partisk. Du skjevhet rørene mens strømmen er på, og hvis du gjør en feil du blir mottakeren av 350 til 450 volt elektrisitet. Spar penger på dette og kjøpe dobbelt av hva du trenger. Hvis du kjøper et balansert sett av fire, og trenger bare to, nøye lagre de gjenværende rørene for neste endringen. Du sparer den forspente på neste sett med rør.

Hint

Du må bruke en digital multi-meter når du bestemme katoden strøm når du skjevhet når du har endret amp rør. En formel for katodisk spenning dividert med ohm gir strømmen i milliampere. Hvis du aldri partisk amp rør før, ta det med til en profesjonell.

Hvis du spiller mye og spille høyt, må du endre rør oftere.

Bruk en klut eller hansker for å fjerne rørene og erstatte dem. Oljen på fingrene holder seg til røret og trekker varmen bort. Den kjølige sted på røret skaper et potensial for en knust tube. Kluten beskytter hendene hvis røret pausene.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.