Hvor å Endre automatiske girkasser i en Nissan Altima

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Nissan anbefaler bruk av Nissan Matic Fluid D i Nissan Altima biler. Sjekk automatgir væske nivå hver 15000 miles og erstatte etter behov. Hvis du vanligvis kjører bilen under vanskelige forhold, for eksempel tilhenger haling, erstatte overføring væske hver 30.000 miles.

Du trenger

Ramper eller knekt

Trakt

Drain pan

Wrench

moment~~POS=TRUNC nøkkel~~POS=HEADCOMP

Ren, lofri kluter

vaselin

skraper

Løsemiddel

nytt filter

ny pakning

Gasket lim

Ny girolje

Tapp den gamle girkasser og Filter

Parker bilen på et plant underlag. Hev og nivå det sikkert med ramper eller knekt. Ta av tankpeilepinnen fra under panseret, og erstatte den med en trakt. Plasser en dreneringspannen under overføring væske pannen.

Ta av transmisjonsdreneringspluggen med en skiftenøkkel. Press mot bunnpluggen mens du slår den for å hindre at væske lekker ut. Tillat overføring væske til avløp. Sett på dreneringspluggen og trekk den til 22 til 29 fot pounds med en momentnøkkel.

Løsne alle de 21 væske pan festeboltene. Hold pannen med en hånd mens du fjerner boltene med den andre. Senk væske pannen med begge hender, og pass på at du ikke søler gjenværende væske. Tapp resten av fluid inn i dreneringssumpen.

Finn 11 bolter og en mutter som fester filterenheten til overføring. Disse er forskjellige lengder, så ta hensyn til sine steder som du fjerner dem. Ta filteret av overføringen. Sjekk for rusk, da dette kan indikere et problem med overføringen.

Se for O-ringen som fester filterrøret til overføring. Sørg for at det kommer ut av overføringen når du fjerner filteret. Tørk av monteringsboss av filteret med en ren og tørr klut. Gni litt vaselin på O-ringen, akkurat nok til å belegge overflaten.

Finn de to magnetene på girkasse pan og rengjør dem. I tillegg fjerner den gamle pakningen fra pannen med en skrape. Løsemidler til å rengjøre alle sediment fra overføringen pannen. Du kan bruke en lofri klut dynket i løsemiddel hvis nødvendig.

Installer et nytt filter og Fresh Transmission Fluid

Skyv filteret røret tilbake i monteringsboss, noe som gjør at den er forseglet. Sett inn et nytt filter og erstatte skruer og mutter i sine opprinnelige steder. Stram boltene til 5 til 6 fot pounds.

Sett den nye pakningen på overføringen pannen og rett inn hullene for å sørge for at du har riktig pakning. Fjern pakningen og anvende noen dråper av klebemiddel. Skift ut pakningen på overføringen pannen og justere det før limet tørker. Sett kjelen på overføring og erstatte boltene. Til slutt, stramme skruene med momentnøkkel til 5 til 6 fot pounds.

Returner Altima til bakken, men sørg for at bilen er fortsatt på flat mark. Påfyll overføring med ny væske. Bare legge til en liten mengde om gangen, mens du sjekker væskenivået.

Start motoren og skift overføring gjennom girene, og endte i "Park". Sjekk væskenivået igjen, og justere etter behov.

Hint

Pass på å ikke skade girkassen pannen, som vanligvis er laget av aluminium.

Ikke fyll overføringen, da dette kan føre til alvorlige problemer.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.