Hvor å Endre Oil i en Briggs & Stratton 5500 Generator

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Holde ny olje i Briggs & Stratton 5500 bærbar generator gjør at motordeler å bli skikkelig smurt så generatoren kjører riktig. Dersom oljen tillates å bli tykk eller for å tørke ut, kan generatorens indre komponenter begynner å slites ned fra metall-til-metall-kontakt, og deretter vil hele enheten være ubrukelig. Med ny olje i motoren, må generatoren være klar til bruk når du trenger det.

Du trenger

Skiftenøkkel eller tang

Plast bunnpanne

Motorolje

Bruksanvisning

  • 1

Slå på generatoren og la den gå i noen minutter for å varme opp oljen. Varm olje er lett å bytte, fordi den har en mer flytendegjort konsistens, som gjør det mulig å drenere ut av generatoren mer fullstendig.

2

Plasser generatoren på et plant underlag og koble fra tennpluggen. Sett tennpluggkabelen på et sted på generatoren som gjør at noen mulighet for at det kommer i kontakt med tennpluggen som du oljeskift.

3

Tørk noe olje og skitt vekk fra oljepluggen slik at du kan se hva du gjør.

4

Plassere et plastoljepanne under oljetappepluggen, og deretter ta ut pluggen. Oljen vil renne ut av motoren og inn i bunnpannen.

5

Sett på tappepluggen og sikre at den er strammet fullstendig.

6

Fjern oljelokket fra påfyllingsstussen.

7

Hell motorolje i oljepåfyllingsrøret til oljen nesten når toppen av røret.

8

Sett på oljelokket.

9

Koble fra tennpluggledningen.

10

Starte generatoren og la oljen til å flytte hele motoren slik at generatoren er smurt med ny olje.

Hint

Kast den gamle oljen riktig. Du kan ta det til en gjenvinningsstasjon som har en oljetømming tank, eller du kan ta den med til en auto deler butikken som Auto Zone eller Advance Auto for avhending uten kostnader.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.