Hvor å Test en LG vaskemaskin og tørketrommel

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

LG produserer ulike modeller for vaskemaskin og tørketrommel med en rekke funksjoner for å passe individuelle behov. Teste en LG vaskerom apparat for normal drift innebærer å kjøre maskinen gjennom ulike sykluser. Når du skal teste en LG tørketrommel, vil du se etter tromme rotasjon, oppvarming og, på enkelte modeller, til en nedkjølingssyklus redusere rynker i klær.

Du trenger

vaskeri

Vaskemiddel

Testing av LG vaskemaskin

  • 1

Last apparatet med klesvask og legge en mengde vaskemiddel, avhengig av størrelsen på lasten.

2

Skyv i syklusen kontrollknappen på frontpanelet og roter med klokken til en av de tre til fem sykluser på apparatet, avhengig av LG-modellen, og trekk ut på knappen for å starte.

3

Tast vannstanden kontrollen til den laveste innstillingen. Når maskinen fylles til den laveste innstillingen og vaskesyklusen begynner, slår vannstanden kontroll til neste innstilling. Maskinen skal stoppe vasking og fortsette å fylle karet med vann. Gjenta til du kommer til høyeste vannstand innstillingen til å teste hver innstilling og sikre vannstanden kontroll fungerer som den skal. Du kan også vri vanntemperatur kontrollknappen mens fylling og holde hånden under rennende vann for å kontrollere varme, kalde og mellomvanntemperaturer.

4

Snu syklusen kontrollknotten med klokken for å gå gjennom hver vaskesyklus, som begynner med vann fylle karet, etterfulgt av omrøring sekvensen og den første renne som vannpumpen tømmer karet og maskinen går inn i første sentrifugeringen. Vaskemaskinen vil da fylle med vann og angi andre agitasjon fase. Etter den andre avløps, går maskinen sentrifugeres og slår seg av automatisk.

5

Kjør tøyet gjennom en komplett syklus av ditt valg etter å ha fullført testen. Fjern de rene klær hvis maskinen fungerer normalt og plassere dem i tørketrommelen for andre fase av testing.

Test LG tørketrommel Operation

1

Lukk døren til LG tørketrommel og trykk bestemt slik at det låses på plass.

2

Drei temperaturbryteren til innstillingen "High Heat" og slå timeren rattet til den første syklusen på skiven. Trykk på "Start" -knappen for å starte syklusen og vente i fem minutter.

3

Åpne luken for å bekrefte trommelen inni roterer med klokken. Dette lar deg kontrollere at drivmotoren og belte fungerer som de skal. Lukk døren og avslutt tørking belastningen av vaskeri på ønsket program.

4

Sett din hånd i stoppes trommelen for å kontrollere varmen og bekreft varmeelementet fungerer. Steng luken og sette syklusen bryteren til "Air Dry Only" og trykk "Start". Etter noen minutter, åpne luken, vente på trommelen til å rotere og sette inn en hånd for å kontrollere den kjølige luften syklusen er i drift og varmeelementet er slått av.

5

Steng luken og starte på nytt. Snu syklusen timeren bryteren med urviseren til slutten av hver syklus for å lytte etter den summende signal, som indikerer tidsstyring fungerer og LG tørketrommel slår seg av automatisk.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.