Hvor mye Grant Writing Jobs tjene?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Grant forfattere forskningsstiftelser og andre kilder til tilskudd, skrive forslag og sende inn materiale til å gi-gi organisasjoner for å samle inn penger til selskaper. Noen tilskuddsordninger forfattere arbeide for en bestemt bedrift eller organisasjon, mens andre ta kontakt med ulike organisasjoner som trenger bevilge penger. Grant forfattere gjør mellom $ 25.000 og $ 60.000 per år i gjennomsnitt.

faktorer

Median lønn for en bevilgning forfatter er mellom $ 35 000 per år og $ 59 999 per år, ifølge Grant Experts. Grant forfattere lønn avhenge av deres erfaring nivå, enten de jobber heltid eller deltid, og hvor i USA de bor. Noen forfattere tilskudds utføre andre oppgaver i tillegg til å skrive tilskudd, slik som administrering og evaluering andres tilskudd. Disse tilskuddsordninger forfattere har en tendens til å tjene mer penger enn de som jobber utelukkende som tilskuddsordninger forfattere.

konsulent Jobs

Noen tilskuddsordninger forfattere jobber som konsulenter i stedet for som ansatte i en bestemt organisasjon. Konsulenter vanligvis betalt per time. Grant Eksperter sier at de fleste konsulenter gjøre hvor som helst mellom $ 15 og $ 100 per time, avhengig av beliggenhet, erfaring og hvor mye penger organisasjonen har råd til å betale en bevilgning forfatter. Personalet tilskuddsordninger forfattere gjør mellom $ 18 og $ 31 en time.

plassering

Grant forfattere i Sør tendens til å gjøre mindre penger enn sine kolleger i nord, ifølge Grant Experts. Sydligste tilskuddsordninger forfattere gjør mellom $ 25.000 og $ 35.000 per år, mens tilskuddsordninger forfattere i den nordlige USA gjøre mellom $ 49 000 og $ 60.000 per år. Grant forfattere i urbane innstillinger tendens til å tjene mer penger enn de i distriktene, som levestandarden er generelt høyere i urbane områder.

Erfaring

Grant forfattere med mer enn tre års erfaring tjene mer penger enn de som har litt erfaring. Grant forfattere med bare ett til tre års erfaring har en tendens til å gjøre mellom $ 25.000 og $ 35.000. De tilskuddsordninger forfattere som har over 20 års erfaring gjør de høyeste inntektene, mellom $ 45.000 og $ 60.000 per år.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.