Hvor mye kan barn tjene uten å betale skatt?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Hvor mye et barn kan tjene, uten å pådra seg en føderal skatt, avhenger delvis av om barnet kan bli hevdet som en avhengig av en forelder eller verge selvangivelse. Tillatte grenser er mye lavere dersom barnet kan kreves som en avhengig av andres retur. En populær planlegging teknikken i det siste var for foreldre å ansette sine barn i familiebedrifter, erstatte barnets lavere skatt brakett for foreldrenes. Passering av den såkalte "kiddie skatt", men har begrenset denne praksisen.

Avhengige

Et barn som er avhengige må vanligvis levere selvangivelse hvis han hadde opptjent inntekt over $ 950 i løpet av året. Hvis han tjent inntekt, slik som lønn, lønn, tips, provisjoner og bonuser, vil han måtte sende inn en retur hvis det totalt over $ 5700. Barn som er pårørende må også sende inn en retur hvis brutto inntekt var større enn $ 950 eller inntekt var opp til $ 5700. Hvis barnet er også blind, høyere grenser gjelder. I hovedsak den første $ 950 av inntekt er skattefritt til et barn mens en skatt braketten på 10 prosent gjelder til neste $ 950 av inntekt.

Ikke-pårørende

Barn som ikke er gift, må vanligvis levere selvangivelse hvis deres brutto inntekt er minst $ 9350. Dersom den mindreårige er gift og filer en felles retur, må paret fil hvis brutto inntekt var minst $ 18 700. Dersom den mindreårige er en leder av husholdningen, må hun sende inn hvis hennes brutto inntekt var over $ 12 050. Hvis hun er en kvalifiserende enke, hun må sende inn hvis hennes brutto inntekt var over $ 15 050.

Kiddie skatteregler

Etter at barnet har tjent den første $ 1900, er resten av inntekten beskattes på foreldre eller verge høyeste marginalskatt braketten. Ideen er å eliminere insentiv til å tildele foreldrenes inntekt til barn for å dra nytte av et barns lavere skatt parentes. Kiddie skatteregel gjelder for barn under 19 år.

studenter

Barn under 19 og heltidsstudenter fram til fylte 24 trenger kanskje ikke å sende inn en retur i noen tilfeller. En forelder eller verge kan inkludere et barns inntekt på sin egen individuelle selvangivelse, forutsatt at de overordnede filene IRS Form 8814. Dette kan hjelpe deg å spare på utgiftene til å utarbeide en egen individuell selvangivelsen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.