Hvor mye kan en person med nedsatt funksjonsevne tjene per år?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Social Security uføretrygd betale kvalifiserte arbeidere en månedlig sjekk om de er funksjonshemmet og teknisk ikke lenger i stand til å arbeide. Men mange arbeidere finne at over tid de er i stand til å finne en del arbeid som vil betale dem, selv om det ikke kan være i deres jobb felt. Men det er et problem at hvis de tjener for mye, vil de miste sine uføretrygd.

uføretrygd

Dine uføretrygd er basert på hvor mye andre inntekter du tjener. Som inntekten øker, er det månedlige nytte beløpet generelt redusert. Din inntekt er regnet på månedlig basis, slik at uførestønad kan endre hver måned, og selv være eliminert hvis inntekten den måneden er for høy. Når inntekten er redusert til en mengde innenfor et område hvor du er nok en gang kvalifisert for fordeler.

Gjennomsnittlig levetid inntekter

Beløpet du får i trygd funksjonshemming avhenger av gjennomsnittlig levetid inntekter. Du vil se den gjennomsnittlige levetid inntekter oppført på årsoppgaven som du mottar fra Social Security. Uttalelsen viser også hvor mye du får bør du bli deaktivert. Dette beløpet vil vokse etter hvert som inntektene øker.

reduserte ytelser

Hvis ekstra inntekt er fra en jobb, da den første $ 85 hver måned av arbeidsinntekt regnes ikke mot deg. Etter det, vil den månedlige uførestønad reduseres $ 1 for hver $ 2 av opptjent inntekt over $ 85. For eksempel, hvis du tjener $ 900 i måneden, trekker deg $ 85 for å få $ 815. Du deretter dele dette beløpet i to for å få $ 407,50. Dette er beløpet som din uførestønad vil bli redusert den måneden. Hvis du er generelt tjener mer enn $ 700 i måneden eller $ 8400 i året, vil du tjene for mye å være kvalifisert for fordeler.

Planlegg å oppnå Selvhjelp

Hvis du ønsker å jobbe deg ut av funksjonshemming inntekt ved å skaffe en jobb, kan du søke om en "plan for å oppnå selv-støtte." Hvis du er kvalifisert, vil du være i stand til å jobbe og tjene penger som teller ikke mot deg når din fordel beløpet beregnes. Merarbeid insentiver kan også omfatte hjelp til utdanning, opplæring og fortsatte Medicaid dekning mens du arbeider.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.