Hvor mye kan jeg tjene Eie en franchise?

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Starte en liten bedrift kan være svært vanskelig. En av de viktigste utfordringene en entreprenør står overfor er å kommunisere til potensielle kunder hva virksomheten selger og hvorfor det er et bra sted å kjøpe produkter. For å løse dette problemet, vil mange håper bedriftseiere velger å, i stedet for å starte en bedrift fra bunnen av, kjøpe rettighetene til å selge et bestemt sett av produkter under et etablert merkenavn. Dette er kjent som å åpne en franchise. Ifølge Robert Bond, utgiveren av verden Franchising Network, gjør den gjennomsnittlige franchisetaker ca $ 60 000 per år.

franchising

Når en person går med på å åpne en franchise, signerer han en avtale med franchise selskapet. Til gjengjeld for en innledende investering og en avtale om å overholde visse praksiser etablert av morselskapet mottar franchise innehaveren produkter, markedsføringsmateriell og andre oppstarts forsyninger fra morselskapet, samt råd om drift av virksomheten. Som en del av avtalen slått med morselskapet, må franchisetakeren også snu en del av inntektene som genereres av virksomheten.

betaling Struktur

I nesten alle tilfeller, er franchisetaker forventet å snu en del av sine inntekter til morselskapet. Mens noen morselskaper kan være villig til å selge rettighetene til merkevaren sin direkte til franchisetaker, mest kreve regelmessige utbetalinger for å beholde rettighetene. Ifølge Financial referansen nettstedet Quint Karriere, en person som har en franchise vil ofte betale morselskapet mellom 3 prosent og 5 prosent av månedlig brutto inntekter, selv om kompensasjon struktur kan variere sterkt.

Førsteinvestering

I tillegg til å betale royalties til morselskapet, er franchise holder også forventet å gjøre en første investering i virksomheten. Denne investeringen vil dekke mange av de opprinnelige oppstartskostnader som husleie og produkter, samt et gebyr for rettighetene til å bruke navnet på franchise. Ifølge Quint Karriere, kan den første avgiften varierer fra $ 1000 til $ 200.000, mens det totale gjennomsnittet opprinnelige investeringen, ikke inkludert kostnader på grunn av leie eller kjøp av fast eiendom, er $ 250.000.

overskudd

Mengden av penger som en franchisetaker kan forvente å gjøre varierer, avhengig av en rekke faktorer. I tillegg til de spesifikke kompensasjon strukturen i virksomheten og kostnadene ved den opprinnelige investeringen, vil mengden av penger og tjen eieren gjør avhenge av hvor godt virksomheten drives og hvor mye etterspørsel det er for seriens produkter. En person kan i teorien tape penger på en franchise hvis han ikke hente inn sin investering eller gjøre hundretusener hvert år.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.