Hvor mye koster Arkansas Eiendomsmeglere får betalt?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Arkansas Institutt for bemannings Services anslår at behovet for eiendomsmeglere i staten vil øke med mer enn 4 prosent fra 2006 til 2016. Denne økte etterspørselen bør opprette om lag 128 nye arbeidsplasser i området i dette tidsrommet. Hvor mye en eiendomsmegler gjør i Arkansas varierer basert på hennes geografisk plassering i staten.

delstaten

Per mai 2009, eiendomsmegling salgsagenter i Arkansas laget et gjennomsnitt på $ 37 910 per år, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS). Agenter i staten tjent omtrent 29 prosent mindre enn lands gjennomsnittet, som var $ 53 100 årlig. Sammenlignet med de andre statene i landet, Arkansas hadde den femte laveste lønnssatser for agenter. I tillegg til sin lønn, eiendomsmeglere i Arkansas ofte tjene provisjon lik en prosentandel av avgifter som deres ansette organisasjoner mottar fra salg.

Vest

Lønn for eiendomsmeglere i vestlige Arkansas skredet delstaten gjennomsnittlig lønn ved 1-7 prosent i mai 2009, i henhold til BLS. Lønn var høyest i Fort Smith hvor eiendomsmeglere laget et gjennomsnitt på $ 40 480 per år, den nest høyeste lønningene av noe større byområde statewide. I hovedstadsområdet består av Fayetteville, Springdale og Rogers, eiendomsmeglere mottatt lønn på gjennomsnittlig $ 38 370 årlig.

Sentral

Eiendomsmeglere i Little Rock, North Little Rock og Conway området tjent høyest gjennomsnittlig årslønn statewide, i henhold til BLS som 2009. Agenter i disse byene hatt lønn på gjennomsnittlig $ 42 850 årlig, omtrent 13 prosent over Arkansas statewide gjennomsnittet. Lønn for eiendomsmeglere i de landlige områdene av Central Arkansas gjennomsnitt $ 28 270 per år. Lønn i disse nonmetropolitan områdene var 25 prosent under Arkansas gjennomsnittet og de laveste lønn delstaten.

andre områder

Utenfor western en sentral Arkansas ble de høyeste gjennomsnittlige årslønnen for eiendomsmeglere funnet i Jonesboro, der agenter laget et gjennomsnitt på $ 37 270 per år i mai 2009, i henhold til BLS. I de rurale områder av det sørlige Arkansas eiendomsmeglere tjent et gjennomsnitt på $ 37 080 årlig. Lønn for eiendomsmeglere i de delene av Arkansas inkludert i Memphis, Tennessee, i gjennomsnitt byområde $ 31 240, den nest laveste lønningene statewide.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.