Hvor mye koster online veiledere får betalt?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Online veiledere gi assistanse til studenter over hele verden i alle slags emner som spenner fra kjemi til engelsk som andrespråk. Veiledere kan fungere for en bedrift eller for seg selv. Hvis de jobber for seg selv, hvor mye de gjør, avhenger av hva de tar betalt og kostnadene ved å drive sin virksomhet. Hvis de jobber for et selskap, er deres inntekt bestemmes av de timene whenthey er tilgjengelig for å jobbe og antall studenter tilgjengelig for å bli undervist i løpet av disse timene. Veiledere betalt av selskaper er vanligvis betalt en timelønn som varierer fra selskap til selskap, så vel som i henhold til emne undervist.

Utgangspunkt

Online veiledere som arbeider for et selskap er vanligvis betalt rundt $ 12 per time. Dette beløpet kan øke til $ 25 eller $ 30 per time, avhengig av motivet undervist og opplevelsen av veileder, ifølge JobMonkey.com. I mange tilfeller kan matematikk, naturfag og test prep veiledere finne posisjoner lettere enn lærere i samfunnsfag, kunst eller humaniora. Selskaper kan også tilby insentiv eller bonusutbetalinger for å verve andre lærere eller elever til selskapet. Bonuser kan også være basert på prestasjoner og student tilbakemeldinger.

Hva omfatter

Noen veiledning økter kan bare dreie seg om hva lekser et barn trenger hjelp til på et bestemt tidspunkt. Andre veiledning økter kan innebære et selskap som har preprepared leksjoner for lærere å bruke i sine veiledning økter. Noen ganger, veiledere må forberede sine egne materialer. De kan også ha å gradere lekser og svare på henvendelser fra studenter. Disse aktivitetene kan eller ikke kan være inkludert i timeprisen fastsatt av selskapet.

Rute

Timeplanen din og tilgjengelighet til arbeid kan også påvirke din inntekt hvis du jobber for et selskap. Hvis du er tilgjengelig for å undervise natt klasser, kan du tjene en høyere lønn enn lærere bare tilgjengelige i løpet av dagen. Hvis du kan lære på en topp tid eller på en hard-to-personalet tid for et selskap, kan du også få en høyere rente eller mer arbeid. Erstatter andre veiledere kan også hjelpe deg med å få inn ekstra inntekter.

Noen selskaper vil kreve at du jobber en fastsatt plan hver uke, mens andre kan være greit med deg å jobbe som en uavhengig kontraktør. Enkelte selskaper tilbyr heltidsarbeid, mens mange bare tilby deltidsarbeid. Hvis du kan veileder mer enn ett fag, kan du også forvente mer arbeid.

Et eksempel på en veiledning tidsplanen er TutorVista.com, som tilbyr lærere muligheten til veileder minimum fire til maksimalt ni timer per dag med en regelmessig (per mars 2011). Tutor.com, men tilbyr lærere en mer fleksibel ukeplan.

egen virksomhet

Hvis du har din egen veiledning virksomhet, kan du bli belastet med et gebyr for notering selv som lærer på en veiledning nettsted hvor studenter har meldt seg til å se etter en veileder. Uansett hvor du annonsere dine tjenester, sammenligne dine tjenester og prisene du lader til andre lignende veiledere for å være konkurransedyktig. Hvis du har betalt for mye, elevene er sannsynlig å unngå deg på grunn av utgiftene. Hvis du har betalt for lite, elevene er sannsynlig å være mistenkelig at du ikke gir gode veiledning tjenester - og vil også være sannsynlig å unngå deg.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.