Hvor mye penger har en Bilvask gjøre?

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Bilvask bedrifter kan tjene mye penger, men de må være i en god plassering. De trenger også å tilby en konkurransedyktig pris til forbrukere som ikke alltid er ute etter å bruke store penger på å få bilen sin vasket. Siden vasker en bil er ikke en topp prioritet, og det er mye konkurranse, kan dette kuttet i fortjenestemarginer. Men det er mange ting du kan gjøre for å gjøre en bilvask mer lønnsomt.

Historie

Bilvask kom sammen i 1960, og tilbyr en enklere måte å holde en bil ren. De var svært lønnsom i 1970 og da automatiserte bilvask kom på 80-tallet og 90-tallet, mange mennesker gjort en masse penger drift dem. I dag, bilvask er ikke så lønnsomt fordi folk bruker mindre på luksus og har en tendens til å vaske biler seg å lagre en dollar eller to.

Betydning

Vasker en bil var liksom som et ritual for noen mennesker tilbake i glanstid av bilen. For å gjøre en bilvask lønnsom, må du gi en god service til en veldig lav pris. Selv om folk kan gjøre det selv, betyr det ikke at de vil. Så hvis bilvask er billig nok, og de sparer tid, vil kundene komme.

Misforståelse

En generell oppfatning pleide å være at bilvask gjort en masse penger. Du kan bygge en automatisert bilvask og stole på en jevn virksomhet. Men det er ikke alltid sant. Kostnaden for forsyninger, vaskemidler og vedlikehold på en bilvask tar en stor bit av fortjenesten. Eiere må nøye vurdere materialkostnader, hvor mye som er brukt under bilvask, og økonomien.

Geografi

Bilvask er mer populært i byer der mennesker ikke har tilgang til en slange og et område å vaske sine egne biler. Men kostnaden av fast eiendom i disse områdene er høyere, og derfor bilvask overhead er mer. Du har også mer konkurranse, slik at du ikke kan kreve mer for en bilvask i byen. I sør kan bilvask operere året rundt, og folk har en tendens til å bruke dem oftere i det fine været. I nord, folk er bekymret for veisalt og trenger å vaske sine biler i vinter, men de ikke gjør det så ofte som de gjør i sommer.

betraktninger

Hvis du er interessert i å åpne en bilvask, forsiktig ta til etterretning kostnaden per vask av fasilitetene som allerede er i området. Du skal da finne et sted med mye trafikk som vil trekke flere kunder. Forskning reguleringsplan bestemmelser, og finn ut om du kan sette opp et stort skilt, hvis det er riktig kloakk og avløp krav. Til slutt, finne en leverandør som kan levere utstyr og materialer for å operere bilvask.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.