Hvor mye penger kan du tjene på å investere i Stock?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

En aksje er rett og slett en eierandel i et selskap. Din eierandel av ordinære aksjer gir deg rett til å stemme for et selskaps styre. Siden du er en bedriftseier i kraft av å være en aksjonær, er det ingen grense for hvor mye du kan gjøre som en aksje investor. Men du kan også tape penger, også. Jo mer aggressiv du er, jo mer sannsynlig er det å oppleve tap, i hvert fall på kort sikt.

Typer lager investorer

To brede tilnærminger til lager investere er vekst investere og verdiinvestering. Vekst-stil investorer kjøpe aksjer i selskaper som er raskt voksende. De mener at disse bestandene har det beste potensialet for kursstigning. De er vanligvis villige til å betale mer for en gitt andel av aksjer, sammenlignet med inntektene, enn en verdi investor. De har også tidvis spekulere på selskapene ennå ikke lønnsomt og som ikke har noen inntekter track record. Verdi investorer, derimot, fokuserer på å kjøpe aksjer for mindre enn den iboende verdien av selskapet, eller til en lav pris i forhold til per aksje inntjening. Warren Buffett er et eksempel på en vellykket verdi investor.

Tilnærminger til Handels

Noen investorer har en kortsiktig tilnærming til handel av aksjer. De vanligvis prøver å utnytte kortsiktige trender i aksjekursene, og kan ha gjennomsnittlig holding tider av dager, timer eller minutter. Disse investorene er kalt "dag handelsfolk." Andre investorer vanligvis holde på sine aksjer i mange år eller tiår. Profesjonelle investorer kan falle inn i enten kategorien, men jo oftere du handler, jo mer transaksjonskostnader du pådrar, og jo oftere du generere en kapital gevinster skatt.

profittere

Det er to måter å tjene på å investere i lager. Den første måten er ved å selge en aksje til en høyere pris enn du kjøpte den for. Du kan også tjene på ved å holde en aksje og samle utbytte. Utbytte er en andel av overskuddet i selskapet distribuerer til sine aksjonærer.

betraktninger

Aksjer er svært volatile. Fordi hver andel av aksjer er en eierandel i en bedrift, kan din aksjen går til null hvis selskapet går konkurs. Noen aksjer kan stige kraftig eller raser nedover alvorlig i løpet av minutter. Også, med mindre du fokuserer på utbytte-betalende aksjer, de fleste bestandene er ikke laget for å gi regelmessige inntekter for en investor å leve på. Hvis markedene falle for en lang periode, kan investorene prøver å leve på inntektene av lager investere har problemer med å betale regningene. Du kan korte aksjer, teoretisk drar nytte av fallende aksjekurser. Men når du gjør det, du også utsetter deg for potensielt uendelig tap.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.