Hvor mye valutavekslinger vanligvis kreve å kontanter en sjekk?

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Drift siden 1937, i dag er det over 500 Valutaveksling butikker i Illinois. Selskapet pengeplasseringer mer enn 23 millioner kontroller i året på totalt $ 6.7 milliarder i penger fordelt. Imidlertid ikke Valutaveksling ikke kontanter sjekker gratis. Det er en avgift for hver sjekk innløses med dem basert på hvert sted prissetting.

Valutaveksling

Den Valutaveksling er en Illinois-basert selskap som tilbyr et utvalg av finansielle transaksjoner til kunder. Selv om de startet innløse sjekker utelukkende, de har nå en rekke tjenester, inkludert fornye og overføring Illinois bilskilt og registrering klistremerker, selge Chicago Transit Authority passerer og Western Union pengeoverføringer. Du kan også betale dine regninger med en rekke selskaper på disse steder, inkludert comed, Comcast og Folke Gas. Valutaveksling steder er begrenset til delstaten Illinois.

Sjekkinnløsning avgifter

Hver Valutaveksling er individuelt eid og drevet, så sjekk innløse avgifter kan variere fra sted til sted. Men uansett hvor plasseringen, begrenser Illinois lov avgift basert på størrelsen på sjekken i spørsmålet. For sjekker under $ 100, begrenser Illinois lov gebyret til ikke mer enn 1,4 prosent av sjekkbeløpet pluss $ 1, og for de over $ 100, er det 2,25 prosent av sjekkbeløpet pluss $ 1.

Bekymringer om personlige sjekker

Avhengig av plasseringen, kan Valutaveksling ikke håndtere personlige sjekker i det hele tatt. Hver lokasjon kan velge å nekte å godta personlige sjekker for innløse etter eget skjønn. Mange sjekk innløse selskaper gjør dette for å unngå falske transaksjoner. Det er langt mer sannsynlig at noen vil skrive verdiløs sjekker på en personlig konto enn en bedriftskonto. Det er også lettere å forfalskede håndskrevne sjekker enn de skrives ut av et selskap.

For mer spesifikk informasjon

Hvis du lurer på hvor mye en bestemt Valutaveksling plassering avgifter for sjekk innløse eller hvis de selv aksepterer personlige sjekker, er det best å ta kontakt med det stedet direkte. Du kan bruke plasseringen katalog på Valutaveksling hjemmeside for å finne informasjon om et sted (se Ressurser). Vanligvis er det flere steder i et område, så det er mulig å ringe rundt til du finner en avgift du er villig til å betale.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.