Hvor mye verdi Vil et nytt tak Legg til i mitt hus?

Admin 3 Views 0 comments
Advertisement

Som et hus, de pengene du setter inn i ditt hjem er skjøtsel er en investering i en av dine mest verdifulle eiendeler. Selv før du eier ditt hjem direkte ved å betale av boliglån, har du en økonomisk eierandel i hjemmet som gjør det verdt å bruke penger på forbedringer. En stor forbedring, for eksempel et nytt tak, kan raskt tilføre verdi til ditt hjem.

verdianslag

Verdien av et nytt tak på hjemme kan variere mye basert på en rekke faktorer. Generelt kan et nytt tak legge mellom 15 og 40 prosent av verdien av ditt hjem. Dette betyr at en $ 100 000 hjem kan bli en $ 140000 eiendom bare med tillegg av et nytt, moderne tak. Det indikerer også at jo mer en bolig er verdt, jo mer verdi det står å tjene på et nytt tak.

variabler

Mange variabler bidrar til nøyaktig hvor mye et nytt tak øker et hjem verdi. De omfatter tilstanden av det gamle taket den erstatter, med mer dramatiske oppgraderinger gjør mer for å øke utbygd verdien av et hjem. Homes i høyere prisklasser vil også få mer verdi siden kjøpere vil være villig og i stand til å betale mer for en bolig som ikke trenger et nytt tak snart etter innflytting. Stilen på nytt tak også saker, med tak som legger arkitektonisk interessen øke verdi mer enn tradisjonelle tak som kan koste mindre, men ikke klarer å hjelpe hjem skiller seg ut i øynene til potensielle kjøpere.

Effektivitet

En annen måte at et nytt tak kan tilføre verdi til ditt hjem er ved å forbedre huset energieffektivitet. Et nytt tak som har tilstrekkelig isolasjon og er laget av effektive materialer hindrer varm luft fra rømmer som det stiger til loftet, noe som reduserer behovet for hjem oppvarming. Dette sparer penger på oppvarming drivstoff og hjelper miljøet siden du bruker mindre gass, olje eller elektrisitet for å holde hjemmet ditt varmt. Et nytt tak som omfatter solcellepaneler gir deg gratis elektrisitet fra en fornybar kilde og kan gjøre hjemmet ditt enda mer attraktiv for de rette kjøperne.

Andre former for Verdi

Et nytt tak kan legge til ekstra verdi til ditt hjem på flere måter som er vanskelig å måle. Et nytt tak som tiltrekker seg flere kjøpere vil tillate deg å selge ditt hjem raskere, noe som reduserer kostnadene ved vedlikehold, markedsføring og eiendomsmegler avgifter. Huset ditt vil også få verdi når du reparere eventuelle skader forårsaket av lekkasjer i den gamle taket, og reparasjonen vil bli bevart av den nye takkonstruksjonen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.