Hvor mye Vets tjener jeg?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Veterinærer eller veterinærer er fagfolk som administrerer helsetjenester til dyr. Veterinærer er ansvarlig for å diagnostisere ulike dyresykdommer, forskrivning behandlinger, noe som gjør anbefalinger til hundeeiere om kjæledyr og eventuelt utføre kirurgiske prosedyrer. En karriere som veterinær kan være attraktivt for de som elsker dyr og utmerke seg i vitenskap.

medianinntekten

Medianinntekten brukes ofte som et mål på en gjennomsnittlig arbeidstaker i et bestemt yrke. Median av en hvilken som helst gruppe er individet ved nøyaktig midt i gruppen; i motsetning til gjennomsnittet eller gjennomsnittlig, ikke median ikke hensyn til uteliggere som kan tjene mye mer eller mindre enn arbeiderne i midten av lønnsskalaen. Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS), "median årslønn av veterinærer var $ 79 050 i mai 2008." BLS sier også at "midten 50 prosent tjent mellom $ 61 370 og $ 104 110."

Høye og lave enden inntekter

Som med alle karriere, kan enkelte veterinærer tjene betydelig mer eller mindre enn gjennomsnittet. Ifølge BLS, blant veterinærer, "den laveste 10 prosent tjente mindre enn $ 46 610, og den høyeste 10 prosent tjente mer enn $ 143 660." Med andre ord, de 10 prosent av inntekter gjort om $ 100 000 og mer enn 200 prosent mer enn den nederste 10 prosent. Veterinærer som jobber for den føderale regjeringen har en tendens til å tjene mer penger i gjennomsnitt.

veterinær Nyutdannede

En av de viktigste hensyn når du ser på en karriere er hvor mye du vil tjene etter at du oppgraderer fra det pedagogiske opplegget som kreves for jobben. Entry level stillinger ofte betale betydelig mindre enn gjennomsnittlig lønn for en gitt yrke. Ifølge BLS, en undersøkelse viste at gjennomsnittlig begynnerlønn for veterinærutdannet varierte fra $ 41 636 for de som jobber med hester til $ 64 744 for de som arbeider med små dyr.

Veterinær teknologer og teknikere

Veterinær teknologer og teknikere er dyr helsearbeidere som oppfyller en rolle lik den rollen sykepleiere tjener i helse-omsorg. De utfører ulike grunnleggende oppgaver og tester på dyr for å hjelpe veterinærer. Veterinær teknologer og teknikere ikke krever så mye utdannelse som veterinærer, noe som gjenspeiles i lønn. Ifølge BLS, "Median årslønn av veterinær teknologer og teknikere var $ 28 900 i mai 2008."


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.