Hvordan å behandle en katt for sammenfiltret pels

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Grooming katten din regelmessig med en børste eller kam vil redusere forekomsten av matter i pelsen. Dessverre er mange katter ender opp med sammenfiltret pels fordi de hater å bli preparert. Her er hvordan man skal håndtere problemet, som forekommer oftest i longhairs.

Du trenger

Manikyr saks

Hair-ball Treatment

Kitty Treats

Bruksanvisning

Forsøk å fjerne pelsen matten etter at katten har spist. Katter har en tendens til å være mer avslappet etter måltider.

Adopter en rolig og beroligende oppførsel som du nærmer katten. Ha manikyr saks gjemt i lommen som du klappe katten.

Når katten er avslappet, prøv å trene pelsen matte med fingrene. Trekk ut saksen hvis det ikke fungerer.

Klipp ned midt i pelsen matte, langt fra huden. Det er ganske lett å avklipt huden uhell på langhårete katter, slik at arbeidet nøye.

Sakte jobbe hverandre pelsen matte med fingrene. Klipp bort litt mer om nødvendig. Berolige katten i en beroligende stemme som du klipp. Hvis hun blir opprørt, stoppe og komme tilbake til oppgaven senere.

Når du har jobbet hverandre pelsen matte og det er helt klart vekk fra huden, så hogg den av.

Belønn katten samarbeid med en pus godbit.

Hvis katten har flere pels matter, fjerne dem på ulike tidspunkt. Katten vil raskt miste sin tålmodighet etter at du fjerner den første pels matten. Bygge tillit med en mild tilnærming og pus behandler for å gjøre fremtidige møter enklere.

Ta med katten til en profesjonell hundefrisør hvis katten er utilnærmelig, hvis pelsen matten er i en delikat område, eller hvis mattene er ekstremt flokete.

Kjøp en hår-ball behandling på en dyrebutikk for å hjelpe katten din eliminere en plagsom hår ball. Eller mate katten smør eller en boks med oljete sardiner.

Hint

Hvis en katt kaster opp hår baller, er det et tegn på at han trenger mer stell. Kam eller børste Kitty minst en gang i uken for å fjerne overflødig pels, mer i Shedding sesongen. Katter får i pelsen mens de stelle seg selv.

Hvis en katt er brekninger for dager, slutter å spise eller er forstoppet, ta ham med til en veterinær. Det kan tyde på at en stor hår ball blokkerer fordøyelseskanalen.

Hvis en katt slutter grooming, ta ham til veterinær. Dette er et vanlig tegn på underliggende sykdom.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.