Hvordan å behandle liktorn med Salisylsyre

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Mange over-the-counter medisiner for å behandle liktorn inneholde salisylsyre. Salisylsyre er bra for behandling av liktorn fordi det myker den døde huden på en mais og gjør det lett å bli fjernet ved å gni eller trimming den av. Reseptfrie mais behandlinger som inneholder salisylsyre er relativt billig og generelt sett føre til lite eller ingen smerte. Hvis du har en mais og ønsker å fjerne det, ved hjelp av et produkt som inneholder salisylsyre er en måte å gjøre det.

Du trenger

Tiny donut puter Corn medisinering med salisylsyre

Bruksanvisning

Sett en smultring pute over kornet, slik at kornet viser gjennom hullet. Dette vil beskytte resten av huden din fra salisylsyre som det kan skade sunn hud.

Påfør salisylsyre gjennom hullet i smultring pute slik at det bare blir på mais. Påfør salisylsyre i henhold til instruksjonene på medisinering. Påfør salisylsyre så ofte som instruksjonene foreslår før du prøver å fjerne korn.

Trim og skrelle bort de døde vevet med negleklipper når du ser at salisylsyre har slått hud hvit. Du kan også prøve å gni dødt vev av.

Gjenta trinn 1-3 til du er i stand til å fullstendig fjerne korn.

Hint

Bare bruke salisylsyre til mais, ikke til vevet som omgir den. Følg instruksjonene på salisylsyre produktet du har valgt. Hvor ofte og hvordan du bruker det kan variere fra produkt til produkt. Hvis kornet blir for anbud deretter slutte å bruke medisinen for et par dager før du gjenopptar behandlingen. Hvis kornet blir smertefulle og symptomene dine ikke bedres etter to uker, bør du oppsøke lege før du prøver å behandle kornet videre.

Personer med diabetes bør ikke bruke over-the-counter salisylsyre mais medisiner uten å konsultere lege først. I sjeldne tilfeller kan salisylsyre føre til arrdannelse, så det er noe å vurdere før du bruker en salisylsyre produkt. Noen leger anbefaler pasienter å ikke bruke salisylsyre på grunn av skade kan det gjøre huden rundt en mais.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.