Hvordan å gjøre Mower Fortau

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

En gressklipper fortauskanten er en spesielt formet fortauskant plassert på kanten av en plen som har en konisk kant, noe som gjør at du kan kjøre hjulene på en gressklipper litt over fortauskanten. Dette lar deg klippe kanten av plenen helt opp til fortauskanten uten å skrape dempe seg selv, eller gå over fortauskanten på en tilstøtende hagen eller oppkjørselen. Installere en gressklipper fortauskanten er ikke vanskelig å gjøre selv. Det krever bruk av en ekstrudering dempe maskinen utstyrt med en gressklipper fortauskant mold. Med denne maskinen, er å laste den konkrete trekk maskinen langs fortauskanten linjen alt du trenger å gjøre. Fortauskanten kommer ut av maskinen i ønsket plassering, med betongen klar til å kurere etter noen finpuss.

Du trenger

epoxy fugemasse

Spade

Sabotasje

Betong fortauskant mix

Vann

Trillebår

Mower kanten dempe mold

Ekstrudering dempe maskin

margin sparkel

Plast ark, 2 fot lang

Front sparkel

tilbake sparkel

sparkel

Bruksanvisning

Forbered fortauskanten område for fortauskanten plassering. For en jord base, fjerne vegetativ vekst fra jorda med en spade langs en 8-tommers stripe, og deretter grave et grunt hull omtrent en tomme dypt i ryddet området. Nivå og komprimere jord med en sabotasje å hindre at jord fra skiftende under fortauskanten og føre til sprekker. Forbered asfalterte flater ved å rulle to epoxy fugemasse striper på fortauet ca 1/2 tommers bredt og 6 inches fra hverandre som går parallelt med hverandre. Stripene vil danne et bånd mellom den nye fortauskant og fortauet under.

Skape et null-slump betong for fortauskant ved blanding av betongblandingen, og vann i en trillebår. Bruk spade til å kaste seg i vannet i betongen mix til du har en stiv blanding som holder sammen i hånden når du trykker og står uten slumping.

Fest klippekanten mold til ekstrudering dempe maskinen. Støpeformen former betongen i 4-tommers høy avsmalnende kant form er nødvendig. Du kan leie dempe maskiner i hjemmet forbedring butikker eller verktøy utstyr utleie butikker.

Rull dempe maskinen til det punktet der du ønsker å begynne å plassere fortauskant. Kontroller at nedtoningen maskin peker i en retning hvor den nedre enden av formen vil møte plen der du har tenkt å flytte klipperen hjulet over fortauskanten.

Ha en assistent bringe trillebår til nedtoningen maskinen og flytte noen konkret fra trillebår til beholderen på maskinen med spade. Maskinen vil umiddelbart begynne å ekstrudere formet fortauskant. Trekk maskinen langs fortauskant banen, enten langs epoxy strimler eller langs midten av grøften, med en hastighet som holder betongen ekstrudering jevnt fra maskinen. Har din assistent fortsette å legge betong til trakten for å opprettholde dempe utslipp når du flytter sammen.

Slutt å fylle beholderen som du kommer til slutten av fortauskanten for å stoppe maskinen fra ekstrudering betongen. Slå av maskinen, og fjern det fra slutten av fortauskant.

Ta en liten mengde av betong, og plassere den på slutten av fortauskant; forme en enkel skrå ende for fortauskanten ved hjelp av en margin sparkel. Gå over foran fortauskanten med fronten sparkel som passer formen form. Dra sparkel langs fortauskanten, jevne ut eventuelle feil. Gjenta prosessen med ryggen sparkel langs baksiden av fortauskant. Bruk en sparkel å kutte en ekspansjonsfuge gjennom fortauskanten til en dybde på ca 1/2 tommers og en bredde på 1/4 tommers hver 3. føtter for å gi dempe litt av fleksibilitet slik at den kan bevege seg med jord bevegelser.

La fortauskanten for å kurere for ca tre uker før bruk.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.