Hvordan å godkjenne en e-senderen i Barracuda

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Barracuda Spam Firewall er et populært spamfiltrering løsning. Barracuda bruker flere algoritmer og prosesser for å finne ut om e-post er spam. Av og til vil det markere en legitim melding som spam. Det finnes to metoder for å hviteliste e-postavsendere slik at brannmuren ikke vil karantene tidig e-post.

Hviteliste karantene avsendere

Åpne e-postklienten. Barracuda skal sende deg en oppsummering hver dag notering karantene elementer. Velg den nyeste Barracuda e-postmelding.

Finn e-post fra avsenderen e-postadressen som du ikke vil karantene i fremtiden. Klikk på ordet "hviteliste", som er i grønt print til høyre for e-tittelen. Dette vil åpne listen i en nettleser.

Klikk i boksen til venstre for e-post som du ønsker å godkjenne. På toppen av siden, klikk på "Whitelist". Barracuda vil ikke blokkere eller karantene avsender hvis e-postadressen vises på hvitelisten.

Godkjenne avsendere og domener

Åpne nettleseren. Naviger til bedriftens Barracuda brannmur hjemmeside.

Klikk på "Blokker / Godta" -kategorien.

Velg "Sender Domain Block / Godta". Skriv inn domenenavnet du ønsker å godkjenne. For eksempel kan du skrive inn aol.com å tillate alle AOL-adresser. Du kan legge inn en kommentar for å minne deg hvorfor du lov dette domenet. Klikk på "Legg til".

Klikk med musen på "Email Sender Block / Godta" -kategorien. Skriv inn e-postadressen til en person avsender som du vil godkjenne, for eksempel "[email protected]" Ta med en kommentar. Klikk på "Legg til". I fremtiden vil Barracuda ikke blokkere e-post fra denne avsenderen.

Hint

Godkjenning av et helt domene med ekstrem forsiktighet, siden spammere kan forfalske domenenavn og bruke falske adresser til å sende søppelpost.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.