Hvordan å overstyre administrativt passord

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Har du glemt administratorpassordet for Windows XP? Dette skjer med nesten alle på et tidspunkt, men heldigvis er det en enkel løsning på et sikkerhets smutthull på installasjonsdisken for Windows XP. Denne guiden vil lede deg gjennom hvordan du bruker Windows XP disk for å tilbakestille administratorpassordet og samtidig la dine egendefinerte innstillinger og programmer urørt.

Du trenger

Din oppstartbar Windows XP CD

Bruksanvisning

Sett inn Windows XP CD og start datamaskinen på nytt. Se på skjermen for rask "Trykk en tast for å starte fra CD," og trykke en tast når den vises.

Fortsett som om dette var en normal "reparasjon" installasjon av Windows. La CD å starte driverne, trykk "F8" for å godta lisensavtalen, og velg din installasjon av Windows XP for reparasjon ved å trykke på "R" -tasten når du blir bedt.

La reparasjonsprosessen for å fortsette til det reboots datamaskinen. Ikke la deg lure av "Trykk en tast for å starte opp fra CD" spørsmål; bare la datamaskinen alene for å fortsette reparasjonsprosessen.

Se nederst i venstre hjørne av skjermen. Når du ser "Installere Devices" fremdriftslinje, trykk "Shift + F10", og et kommandovindu vises.

Skriv "nusrmgr.cpl" ved ledeteksten, og trykk "Enter". Du har nå grafisk tilgang til Brukere kontrollpanelet! Endre eller fjerne passord som du trenger.

La reparasjonsinstallasjon for å fullføre, og du vil være i stand til å logge inn med ditt nye passord.

Hint

Ikke avbryte installasjonen før den er ferdig, eller vil du ikke være i stand til å bruke ditt nye passord. Du kan også risikere å skade installasjonen din, slik at du trenger en real reparasjonsinstallasjon.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.