Hvordan bli en kausjonist i Colorado

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

En nødvendig del av det juridiske systemet er institusjonen kausjon og sammen med kausjon gjelder den delen av arbeidsstyrken kjent som kausjon bonding. Kausjon bonding betyr at økonomien er gitt på vegne av tiltalte ved å tilordne et stykke av sivile. Dette gjør at tiltalte å bo ut av fengsel og en viss prosentandel av pengene er fordelt på trellen for utførte tjenester. Her er fremgangsmåten for å bli en kausjon trellen i Colorado.

Du trenger

Evnen til å oppfylle alle juridiske krav

Kontorlokaler og utstyr

Nødvendig dokumentasjon om de største mengder kausjon du vil skrive

Pre-lisensiering kurs

Forsikring produsent lisens

Bruksanvisning

I delstaten Colorado, må du være lisensiert som en forsikring produsent før du kan bli en kausjonist. Dette betyr at du kan lovlig selge forsikring eller gi kausjonsavtaler. Sjekk med Colorado forsikring kommisjonær for informasjon om søknadsprosedyrer for denne lisensen. Denne informasjonen kan bli funnet på nettet (se Ressurser).

Du må være bosatt i Colorado og minst 18 år gammel. Hvis du ikke er bosatt, vil noen andre å være bedriftseieren i navnet.

Du må ha et godt omdømme og være i stand til å bevise at du er økonomisk ansvarlig. Du vil ikke bli gitt en lisens hvis du ikke kan fremlegge dokumentasjon på disse elementene. Som en kausjon trellen, vil du være ansvarlig for store pengesummer.

Du må fullføre pre-lisensiering opplæring og bestå kausjon bindemiddel eksamen.

Du må gi et sett av fingeravtrykk når du søke om å være en kausjonist, og bildet vil bli tatt. Vær oppmerksom på at enkelte avgifter vil bli forbundet med lisensiering din.

Hint

Din fylke eller stat funksjonærer kontoret kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vurderer å bli en kausjon obligasjoner forening.

Kontakt ditt lokale lensmannskontor for ytterligere informasjon og ressurser.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.