Hvordan bli en Paramedic i British Columbia

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Det er alltid behov for kvalifiserte medisinske fagfolk som første reaksjoner. I British Columbia, ambulanse danne den første linjen i forsvaret mot akutte medisinske problemer, ofte redde liv for innbyggerne i hele provinsen. Det er deres avansert medisinsk opplæring, deres engasjement, og deres erfaring som gjør dem så effektiv som noen para kraft i verden.

Du trenger

para~~POS=TRUNC License

Førerkort

Ren bakgrunnssjekk

Grade 12 Diploma

Bruksanvisning

Kontakt Emergency Medical assistenter Licensing Board. De setter retningslinjene for riktig trening og utdanning for ambulansepersonell i British Columbia. Delta på et godkjent kurs ved en av de nevnte profesjonelle skoler.

Fullføre opplæringen som kreves for å motta din EPJ-sertifisering. The Emergency Medical Responder sertifisering er det laveste nivå av kvalifikasjoner som kreves for å bli en paramedic i BC. Denne sertifiseringen gir innehaveren administrere grunnleggende medisiner som oral glukose for diabetikere, og lystgass for smerte.

Ved oppmøte på ditt lokale para anlegget. Den lokale Paramedic Chief vil være den personen gjennomføre intervjuet, sammen med opp til to andre regionale sjefer som også kan ansette.

Forbered deg på intervjuet. Intervjuet vil bestå hovedsakelig av politimesteren gir deg "hva hvis" situasjoner med dere svarer med en hensiktsmessig behandlingsplan. Intervjuet vil bli gitt alt fra 2 uker til 3 måneder etter å ha mottatt søknaden din. Hvis du ikke har fullført Primary Care Paramedic opplæring og sertifisering, vil det være en skriftlig eksamen i tillegg. Etter du intervjuer, forutsatt at du anses akseptabelt, vil du bli plassert i en ansettelse basseng. Bassenget er rangert etter intervju og eksamen score. Jo bedre du gjør på intervjuet og eventuelle nødvendige eksamener, jo raskere vil du bli ansatt.

Hint

Jo mer grundig trening før du går inn i intervjuet, jo bedre sjanse for å bli ansatt. Å ha en Primary Care Para sertifisering vil netto bedre resultater enn Emergency Medical Responder sertifisering.

Bakgrunn sjekker er pålagt av myndighetene, og er svært grundig. Hvis det er noe i din fortid kriminell historie, informere Intervjuer av dette på forhånd, og alltid avsløre det på søknaden din.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.