Hvordan Breed Discus Fish

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Diskos fisk er bestemt om hekke partner. Dette kan gjøre det vanskelig å avle osen i forhold til andre ferskvannsfisk. Osen har også høy vedlikeholds vann kvalitet behov, noe som kan gjøre dem en tidkrevende rasen. Men med hardt arbeid, er det mulig å avle denne fisken hjemme.

Bruksanvisning

Sett opp en tank på minst 10 liter eller større i størrelse. Dette vil gi nok plass til fire diskos fisk. En svært sosiale arter, vil diskos være misfornøyd med færre enn fire. Hold to hanner og to hunner i tanken for den beste muligheten for avl.

Holde vannet rent til alle tider. Diskos fisk vil være mye mer sannsynlig å avle hvis vannet er rent hver dag. Endre fem prosent til 10 prosent av vannet hver dag for å holde den ren. Hvis det fortsatt ikke er ren, er du sannsynligvis å mate fiskene for ofte. Holde vannet rent vil forebygge stress og holde fisken lykkelig nok til å slå seg ned på en avl partner.

Installer et termometer på siden av fisken tank eller har en flytende fri til å holde et øye med temperaturen. Det bør være omtrent 80 grader i tanken. En fluoriserende lys tank er vanligvis nok til å holde vannet ved denne temperatur.

Se for atferd endringer i fisken. Når en avl par er etablert, vil paret starte rengjøringen et område å legge egg. Når dette skjer, fjern avl par fra tanken og plassere dem i en avl tank. Den er satt opp bør være mye den samme som den større tank, men tanken kan være mindre.

Vent for paret å legge egg og befrukte dem. Paret vil beskytte et lite område av tanken. Ta en titt på dette området for å se eggene. Hvis paret er sunt, vil den mannlige snart befrukte eggene. Når dette skjer, la avl par å bo med eggene. Foreldrene vil mate babyene fra sine egne kropper i form av en slim strøk.

La barna bli med foreldrene til avl par synes å være venter på å avle igjen. Hvis man ser paret rensing av en ny plass for egg, babyer er sannsynlig stor nok til å gå tilbake inn i den større tanken med resten av fisken.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.