Hvordan Brighten lav belysning på Adobe Premiere

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Det pleide å være at utilstrekkelig belysning i produksjonsfasen gjengitt en scene ubrukelig. Adobe Premiere, men tilbyr lyseffekter som tillater deg å øke nivået av lys i en video i løpet av postproduksjon. Selv om disse effektene kan forbedre video filmet under dårlige lysforhold, de er best sett som ekstrautstyr til videoene dine i stedet for en erstatning for riktig belysning under produksjon.

Bruksanvisning

Gå til "Fil" -menyen og klikk "Importer" fra alternativene. Dette åpner et vindu som lar deg navigere til en fil på systemet ditt. Finn klippet som du vil bruke belysning og dobbeltklikk på den. Dette bringer klippet inn i Premiere prosjekt vindu i øvre venstre hjørne. Klikk og dra klippet fra dette vinduet inn i tidslinjen vinduet sentrert på den nedre delen av skjermen.

Gå til vinduet i langt nede i venstre hjørne av skjermen og klikker på "Effects" fanen. Klikk på pilen ved siden av mappe Video Effects å se innholdet. Klikk på pilen ved siden av Juster-mappen. Klikk og dra "Lyssetting" for å klippet i tidslinjen. Den øverste høyre vinduet viser en forhåndsvisning av hva klippet ser ut med den ekstra lyseffekt.

Gå til vinduet rett over tidslinjen og velg "Effekt Controls" -fanen. Klikk på pilen ved siden av alternativ Lyssetting. Dette viser alle mulige justeringer du kan gjøre for lyseffekt.

Juster lysstyrken ved å klikke på "Light en" pil og klikke på "Intensitet" pil. Dette åpner en justeringshjulet. Klikk og dra hjulet til høyre for å øke lyset og til venstre for å redusere lyset.

Klikk på "Lyssetting" alternativet selv, ikke på pilen ved siden av seg. Dette viser en oval disposisjon i vinduet som viser forhåndsvisning video. Skissen viser området av klemmen påvirkes av den tilsatte lys. Klikk og dra midten av omrisset å flytte lyset. Klikk og dra rutene langs kanten av omrisset å endre formen på lyset.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.