Hvordan bruke en Flowbee

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Hvordan bruke en Flowbee. Glem rot av en bolle, kan du få en hårklipp hjemme som krever ingen matter under stoler, plast kapper og etterlater ingen hår på gulvet, med Flowbee hår klippesystem. Håret som blir kuttet strømmer inn i en støvsuger og avstandsstykkene som følger med haircutting system, gi en perfekt frisyre i ½ tommers trinn opp til 6 inches hver gang.

Bruksanvisning

Begynn på toppen av hodet og måle hår som du ønsker å klippe. Bruk en linjal eller ½ avstandsstykker som er inkludert uten ekstra kostnad i pakken for å få en nøyaktig måling.

Fest enden av Flowbee systemet til en støvsuger med Universal Hose Adaptor også inkludert med Flowbee uten ekstra kostnad. Påfør riktig beløp avstandsstykker på å kutte enden av Flowbee. Hvis du er i mellom ½ tommers målinger, velger mindre mengde avstandsstykker, kan du alltids koble opp til vakuum igjen neste uke.

Plasser personen i en stol som er lav nok til at kutteren for å se toppen av personer hodet. Snu vakuum og Flowbee systemet.

Begynn på toppen av hodet og sprette Flowbee i en opp og ned bevegelse slik at håret er trukket gjennom avstandsstykker. Juster avstandsstykkene som du flytter til sidene av hodet for ønsket lengde. Hold lengre hår vertikalt for jevn klipping og bruke lengre vedlegg for en lagdelt utseende.

Klipp håret rundt ørene og halsen med skarp saks for en ren, barbershop kutt.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.