Hvordan bruke en Skilsaw

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Fagfolk og helg krigere alike, fra tid til annen, kan kreve bruk av en sirkulær Skilsaw. Hvorvidt Skilsaw er en inline eller snekkedrev typen, kan riktig bruk av en bety hele forskjellen i et vellykket prosjekt. Ved å følge noen grunnleggende prosedyrer kan du sette opp og drifte en sirkulær Skilsaw.

Du trenger

Sikkerhetsbriller

skrap bord

Carpenters 'torget

Blyant

Bruksanvisning

Ta på vernebriller. Det beste verktøyet du kan ha i verktøykassen er et par riktig montering vernebriller.

Sett skrap bord på et plant underlag og i en høyde som er behagelig for deg å kutte styret. Dette kan være et sett av sagkrakker eller en arbeidsbenk.

Bruk snekkere 'firkantet, og med en blyant, markere en firkant linje på brettet. Følg denne linjen for en nøyaktig kutt.

Lå sagen på brettet og sett dybden for bladet. Løsne bordet justering justeringsskruen ligger nær baksiden av sagen. Tabellen vil dreie seg fra et fast punkt på forsiden av sagens ramme. Juster dybden hvor bladet vil stikke ca ¼ tomme under bunnen av brettet.

Sjekk at bladets vinkel er innstilt på en loddrett eller 90-graders kutt. Denne vinkelen guiden vil bli plassert på forsiden av sagen bord. Vinkelen guiden blir brukt til å posisjonere bordet for en horisontal stigningen av bladet i forhold til skjæreflate.

Plugg så inn i en stikkontakt. Plasser bladets skjæreanvisning på linje med blyant mark. Skjære guiden vil bli plassert på toppen og fronten av sagbordet. Det vil være i form av en "V", og som et lite hakk. Hold blyanten merke i det nedre sporet av "v" som du gjør kuttet.

Start sagen ved å trykke på bryteren. La så å komme opp til hastighet. Sakte avansere bladet inn i trestykket. Bevege sagen i en jevn progresjon gjennom platen inntil materialet er fullstendig skjære gjennom. Slipp bryteren og la bladet til å stoppe før du setter sagen ned på alle overflater.

Hint

Følg produsentens advarsler og bruksanvisningen når du bruker noen makt verktøy.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.