Hvordan bruke vinylbelegg som benken

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Vinyl gulv fliser blir produsert i flere farger, teksturer og mønstre enn noen gang før. Disse relativt billig fliser ofte kommer med en selvklebende bakside, noe som gjør dem perfekt for gjør-det-selv huseiere å installere.

Siden vinylfliser er billig og trenger ikke separat lim, kan de brukes på kjøkkenet backsplash som en dekorativ vegg flis.

Bruksanvisning

Mål kjøkken benken i seksjoner. Mål fra toppen av telleren til undersiden av kabinettet eller hette, og måle lengden av hver kjøring.

Legge vinyl på en mal område av gulvet for å finne den beste utformingen av flisene. De fleste backsplashes måle 18 inches i høyde, og vinylfliser måle 12-inches. Prøv å legge en hel flis mot telleren med kuttet flis ovenfor i en rad, og den fulle flisen under kabinettet og kuttet flis under den neste rad som en alternerende mønster. Alternativt kan du prøve å legge ut vinyl fliser på diagonalen, med en hel flis i sentrum og kutte fliser over og under.

Kutt av flisene på benken og for å passe rundt eventuelle uttak med en vinylfliser kutter. En vinyl flis kutter fungerer på samme måte et papir kutter; legge vinyl fliser på plate, og skyv håndtaket ned for å gjøre kutt. Skyv håndtaket ned bare en del måte å gjøre utsparinger for uttak.

Sand ned veggen før du installerer vinyl fliser. Vinyl er tynn og fleksibel og vil vise eventuelle ujevnheter eller ujevnheter på veggen. Bruk en finkornet sandpapir for å skape en glatt overflate.

Fjern backing på vinyl fliser og trykk dem på benken i samme mønster du bestemt på gulvet. Bruk en kjevle for å legge trykk på flisene og hjelpe den adhesive binding til veggen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.