Hvordan bruke Wood Stain på Grout

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Grout i gulvet eller mot toppen flis kan endres til en annen farge. Dette gjøres vanligvis når flisen er først installert. Et fargestoff eller fargestoffer tilsettes til den våte fuger, og fargen blir definert som fugemasse tørker og sett. Grout farge kan også endres etter at flisen er installert og fugemasse har tørket. Dette gjøres ved å bruke et "farve". En annen metode, men ukonvensjonelle, er å bruke beis for å endre fugemasse farge.

Du trenger

Kost

feiebrett

Trinatriumfosfat (TSP)

Bøtte

kratt pensel

Hårføner

Merker i treverket

svamp børster

Impregnator

grout tetningsmasse

Bruksanvisning

  • 1

Fei gulvet eller mot toppen med en kost og feiebrett, fjerning av støv og skitt.

2

Hell en del trinatriumfosfat (TS) i en bøtte, og legge til fire deler varmt eller varmt vann.

3

Rengjør fliser, konsentrere seg om fugemasse, ved hjelp av blandingen og et kratt pensel. Skyll rent med rent vann, og tørk med en hårføner.

4

Nøye bruke beis direkte til fugemasse med en svamp pensel. Ikke børste over flisen i seg selv, eller det vil bli farget også. Det vil være vanskelig å fjerne flekken fra flisen, så gjelder det sakte og med en stødig hånd.

5

Tillat den beis for å tørke inn i mørtelen i henhold til produsentens foreslåtte tørketid.

6

Coat fugemasse med en impregnering med en ren svamp pensel når veden flekken har tørket helt, og satt inn i fugemasse. La impregnering trenge inn i fugemasse for å beskytte den nye farger.

7

Påfør et lag med fugemasse fugemasse med en ren, ubrukt svamp pensel, og la det tørke så lenge som foreslått av produsenten.

Hint

Hvis fuger er ikke så mørk som du vil etter påføring av beis, gjelder flere strøk til ønsket farge er oppnådd. Tilsett impregnering og fugemasse.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.