Hvordan Clean plantevernmiddel rester fra møbler

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Plantevernmidler kan komme i kontakt med møbler i en rekke måter. Den vanligste er når et hjem fogger brukes til å kontrollere insekter inne i huset. Resten plantevernmiddelet etterlater seg er giftig og ofte klebrig. Møblene må rengjøres grundig før barn eller kjæledyr er tillatt i området. De fleste plantevernmidler har oppryddings instruksjonene på etiketten, og det er best å følge disse. Imidlertid kan graden av giftighet bare bli redusert til hva som regnes som et ganske trygt nivå. Vær oppmerksom på at uansett hva du gjør, vil det alltid være en viss grad av gift igjen i tre og andre porøse materialer.

Du trenger

Gummihansker

1-liters bøtte

Vann

Flytende oppvaskmiddel

Blekemiddel

rags

Engangs gallon beholderen

Salt

Sitronsaft

Eddik

kratt pensel

rubbing alkohol

Bruksanvisning

  • 1

Hvis mulig, dekke noen møbler før du spray plantevernmidler eller bruke innendørs dugg system. Ideelt søke etter miljø trygge alternativer for å eliminere skadedyr. Prøv giftfri metoder først, og ty til sprøytemidler bare hvis de ikke-giftige metoder ikke fungerer. Alltid følge søknaden og opprydding instruksjoner på et plantevernmiddel produkt.

2

Sett på et par nye gummihansker. Gamle hansker kan ha hull som kan utsette huden din for plantevernmidler. Fyll en bøtte med lunkent såpevann og 1/4 kopp av blekemiddel. Dip filler i løsningen, og tørk ned alle overflater av møbler. Gå over flatene minst to ganger. Forbeholder løsning i en beholder med lokk, og kast den på farlig avfall fra ditt fylke dump.

3

Hell salt på hardt underlag, og legger nok sitronsaft for å lage en lime. Gni den inn med en klut, og deretter skylle den av helt med friskt vann. Denne metoden bør ikke gjøres på en hvilken som helst overflate som vil ripe eller lakkert treverk, som sitronsaft vil etterlate en dis på glans.

4

Bland 1/2 kopp av eddik i en 1-liters bøtte med vann. Dip filler i løsningen, og tørk overflatene av møblene. Eddik inneholder eddiksyre, noe som vil bidra til å bryte ned den klebrige rester, men skal ikke brukes på malte overflater, fordi det kan være skadelig for finish. Skyll møblene med ferskvann.

5

Dypp filler i teknisk sprit, og bruke den til alle møbler overflater. Ikke bruk alkohol nær brann eller mens røyking. Tørk hele stykket med filler. Tillat fillene lufttørke, og deretter levere dem på et farlig avfall.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.